Ο κανόνας και η εξαίρεση

Αδιανόητο και ασύλληπτο, δεν τον χωράει το μυαλό μας, ούτε στην πιο τρελή φαντασία σήμερα να συμβαίνει αυτό που – εδώ και τρεις βδομάδες- συμβαίνει στην ανακαινισμένη Πύλη Αξιού, στην Θεσσαλονίκη. Ακόμη και οι πιο προχωρημένοι σεναριογράφοι, έπαθαν την πλάκα τους. Πιθανόν να σε στείλουν για εξετάσεις στον γιατρό τους, των μυστικών υπηρεσιών.

Αξιολόγηση του σεναρίου, ως προς τη θεματική του: Την ώρα που η νύχτα πεθάνει και πεθάνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο, ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι τελείως διαφορετικός. Δείχνει να είναι πέρα από τη Γη, διαστημικός πύραυλος, καπνούς βγάζει. Και η δουλειά μολις ξεκίνησε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι να συζητάμε; Ο γνωρίζων δεν ξεκλειδώνει την πόρτα στο σπίτι του. Να πάρουν τα μυαλά του άερα. Δεν κοιτάζεται εάν έχει πυρετό. Γνωρίζει πως ο κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του!

Είναι και το άλλο. Το πρωτάθλημα έχει ανάγκη να διαθέτει ομάδες τέτοιες, που να δείχνουν δόντια και νύχια ικανά να ματώσουν κάθε αντίπαλο. Τόσο άνετοι και κυριάρχοι να είναι. Για να εμπνεύσουν ξανά τις ομάδες στο πάτο της βαθμολογίας και να τους ξαναδώσουν ένα όραμα για το μέλλον.

Τσίπα διαβάζεις. Δεν κανουμε σαματά για να γίνουμε συμπαθείς . Ούτε γράφουμε μονο για να γράφουμε. Είσαι εντός κόλπου αν αυτό που ακούς, το βλέπεις κιόλας. Ο πονηρός πιστέυει μόνο έτσι.

Είπες κάτι; Σαββατόβραδο στην “Πύλη Αξιού”!

Νίκος Οικονομόπουλος : Πόλεμος στην ανακαινισμένη Πύλη Αξιού που ανέβασε το Level της διασκέδασης
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σαββατόβραδο στην “Πύλη Αξιού”
O Νίκος Οικονομόπουλος, η απόλυτη φωνή κάθε Παρασκευή & Σάββατο στη Θεσσαλονίκη!
“Πύλη Αξιού”
💥Κάθε Παρασκευή & Σάββατο
📍Γεωργίου Ανδρέου & Ερμιόνης – Θεσσαλονίκη
📞 Rsv: +302310553158 & +302310553198

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ HYAH EO ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ RSV: +30 2310553158, +302310553198"

Διαβάστε επίσης : Και να μην τον γουστάρεις, τον παραδέχεσαι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.