Η επιστροφή του FIX στην Χαλκίδα

Ένα έχω να πω. Μπορεί να τελειώσουν τα πάντα, όχι και το Fix Χαλκίδας, αυτό δεν τελειώνει. Όποιος μπορεί να διαβάσει πίσω από ..κλειστές πόρτες, καταλαβαίνει! Γιατί και πως. Τι παίζει ακριβώς. Έχει στο χέρι έτοιμη την απάντηση και κατ’ ευθείαν, χωρίς καμία καθυστέρηση. Δεν χρειάζεται να μελετήσει την προιστορία της νύκτας. Μασημένη τροφή, μπουκιά. To Tsipas Blog έχει την ικανότητα να διαβάσει πίσω από τις..κλειστές πόρτες.

Τι σημαίνει πως το Fix Χαλκίδας, αυτό δεν τελειώνει ; Δηλαδή λιγότερο από τρεις βδομάδες, μας χωρίζουν από την επιστροφή του, που αναμένεται εκρηκτική. Πέτρος Ίμβριος, Γιώργος Δασκουλίδης, και έχει καθοριστεί η έναρξη, 7 Οκτωβρίου. Φτιάχνεσαι, καθώς πρόκειται για μια τραγουδιστική ένωση δύο δυνάμεων, που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στα μεγάλα έργα, δεν ξεφύτρωσαν από το πουθενά προχθές. Και θα ενισχυθούν από : Ελένη Γρίβα, Εύα Γιοβάνη, και Γιάννη Πολύδωρος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.