Ο Καλογερόπουλος τα είπε όλα, δηλαδή …τίποτα!

Ο Καλογερόπουλος τα είπε όλα, δηλαδή ...τίποτα!

Τα είπε ο Κούγιας, αλλά θα τα πω και εγώ. Δεν υπάρχει σκέψη. Αυτό είναι το συμπέρασμα μου, μετά την… αναμενόμενη με υψηλό… ενδιαφέρον δημόσια τοποθέτηση του Γαστουναίου, ομογενή, Ελληνοσουηδού επιχειρηματία Σάκη Καλογερόπουλο, σχετικά με τον… λόγο που πήρε νέα αναβολή το ποσοστό των μετοχών του στην ΠΑΕ Παναχαΐκή. Ας επαναλάβουμε το συμπέρασμα: Δεν υπάρχει σκέψη.

Έλειπε μια υπεύθυνη δήλωση, είπε ο Καλογερόπουλος. Δεν λέγονται στα σοβαρά αυτά τα πράγματα. Λέει πως έχει δώσει πολλές χιλιάδες ευρώ για την πατρινή ομάδα, ο Δρόσος όλο το καλοκαίρι του έσυρε τα εξ αμάξης, μέχρι που του έκανε ασφαλιστικά μέτρα, τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συστηματικά τον “χτυπάει” ο Κούγιας, έζησε το απόλυτο φιάσκο με τους τέσσερις ξένους, και τώρα λέει το εξής : “Δεν είχα ένα χαρτί, αλλά δεν είχα και δικηγόρο μαζί μου να συμβουλευτώ, για αυτό και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέβαλε την εκδίκαση για τις 7 Νοεμβρίου”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Αλλά δεν υπάρχει λόγος να σας πιάνει πανικός. Το θέμα είναι τυπικό”, επιμένει ο Καλογεροπουλος. Σχεδόν τα ίδια δεν έχει πει και για τα πιστοποιητικά συμμετοχής των Ατανάσκοβιτς, Κοτσώνη, Ιμεράι και Όρλαντιτς ; Αρχικά όταν προέκυψε, ότι δεν προνόησαν να συμπλήρωσαν κάποια έγγραφα και μετά διαβεβαίωνε τους πάντες, σε όλους τους τόνους, ότι αίσιο τέλος θα έχει η υπόθεση. Είδατε εσείς αίσιο τέλος;

Η εμπλοκή, σε επίπεδο επιχειρηματικό, σε κάθε επαγγελματική ομάδα δεν είναι… της πλάκας υπόθεση. Μην τρελαθούμε. Μπαίνει ο άλλος διότι γουστάρει να μπει. Και έχει όφελος μοναδικό ακόμα κι αν χάσει κάποια χρήματα. Τίποτα άλλο δεν του χαρίζει τόσο μεγάλη και σε καθημερινή βάση προσωπική προβολή.

Όποιος, λοιπόν, παρακολουθεί τα τεκταινόμενα της Παναχαΐκής, δεν περίμενε τίποτα άλλο απ’ αυτά τα αναμενόμενα που είπε ο κος Διονύσιος Καλογερόπουλος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.