Μαρινάκης-Κόκκαλης: The Game of Thrones…

Μαρινάκης-Κόκκαλης: The Game of Thrones…

Στην γνωστή τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, παραπέμπει η αντιπαράθεση Κόκκαλη- Μαρινάκη, τα τελευταία 24ωρα.

Ιστορίες για…δράκους και…νεράιδες, από τη μία πλευρά και στοχευμένες διαρροές πως δήθεν η διοίκηση του ΟΤΕ εξετάζει- μεταξύ άλλων-την εξαγορά της Intrasoft προκειμένου να υποστηρίξει την είσοδο του Οργανισμού στον χώρο του «στοιχηματισμού».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την ίδια ώρα η μία πλευρά επιδιώκει να εξασφαλίσει την υποστήριξη του Οργανισμού ενόψει των κινήσεων που διενεργεί στον χώρο των Μέσων, με τον τηλεοπτικό σταθμό να είναι ήδη ενταγμένος στην πλατφόρμα της Cosmote TV.

Ωστόσο ο σχεδιασμός αφορά κυρίως το μέλλον της Forthnet, από την στιγμή που θεωρείται σχεδόν κλεισμένο το deal για την απόκτηση και αυτού του φορέα.

Πως αντιδρά η άλλη πλευρά;

Με την εξασφάλιση της lottery στο DC Washington, με ενέργειες συμμαζέματος και αναδιάρθρωσης του ομίλου.

Και για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σας. Η σχετική διάταξη, που αφορά στην λειτουργία κοινής εταιρείας των ΟΤΕ και Intralot με σκοπό την δραστηριοποίηση τους, στον χώρο του beting είναι ΗΔΗ στην Βουλή, καθώς συμπεριλαμβάνεται στο προς ψήφιση Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο..

πηγή : banks.com.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.