Ο ικανός άνθρωπος του Μελισσανίδη στο Αγρίνιο

Έχουμε πει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ξεκίνησε τις επιχειρησιακές του δραστηριότητες, συντηρητικά και σιγά-σιγά και έγινε κράτος. Με μια σχολή οδηγών στον Κορυδαλλό, το 1975. Πολύ καλά ακούσατε. Το 2000 ίδρυσε την Aegean Marine Petroleum. Η εταιρεία, που ήταν εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, και που αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου στην Ελλάδα, με σημαντικό ρόλο στα Βαλκάνια και τη βόρεια Αφρική.

Ο Μελισσανίδης είναι ένας. Δεν υπάρχουν δύο Μελισσανίδηδες. Δεν υπάρχει κάποια αντίρρηση σ’ αυτό. Και οι συνεργάτες του είναι ένας και ένας. Δεν γίνεται αλλιώς, τα κράτη θέλουν ικανούς να σε στελεχώνουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έρχεται, λοιπόν, το όνομα Σιδέρης Ιωάννης, και καλύπτει την ανάγκη του ικανού συνεργάτη, του γρήγορου, του εύστροφου. Συγκεκριμένα, στο Αγρίνιο την καλύπτει.. Ιδιοκτήτης είναι στα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων Σιδέρης, με τα πιο καλή βενζίνη, και όλα τα άλλα.

Όταν μιλάμε για Σιδέρης Ιωάννης, στη κουβέντα βάζουμε και τον γιο του Δημήτρη. Είναι άξιος συνεχιστής.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.