Ο Γουμενίδης επιβεβαιώνει πανηγυρικά το Tsipasblog.gr για τη συνεργασία Μαζώ-Κιάμου

Γιώργος Μαζωνάκης-Νάσος Γουμενίδης-Πάνος Κιάμος

Με ένα άρθρο στο προσωπικό του blog, το nassosblog.gr, o Νάσος Γουμενίδης “επιβεβαιώνει” τη συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Πάνο Κιάμο στο Fever, παρότι δεν το λέει ονομαστικά, αλλά απλά κάνει λόγο για νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Συγγρού.

Ο γνωστός δημοσιογράφος – σύμβολο για το καυστικό λόγο και τις εντυπωσιακές ατάκες-επιβεβαιώνει και αυτός το αποκλειστικό του Tsipasblog.gr, μετά την Espresso.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συγκεκριμένα, ο Γουμενίδης γράφει το εξής

“Έγινε «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε δύο κανάλια. Τον ΣΚΑΪ για το «The Voice» και τον ΑΝΤ1 για το YFSF. Και τελικά συνεχίζει στο σόου μιμήσεων που θα βγει στον «αέρα» την νέα χρονιά.

Νωρίτερα μέσα Νοεμβρίου αρχές Δεκεμβρίου το αργότερο ο Γιώργος Μαζωνάκης θα κάνει πρεμιέρα στην νέα του βραδινή στέγη, σε νυχτερινό κέντρο της Συγγρού.

Έγιναν πολλές συζητήσεις και φαινόταν πως είναι οριστική η συνεργασία του με τον Αντύπα και τον Δήμο Αναστασιάδη. Όμως δεν είναι.

Όπως έμαθα από έγκυρη πηγή τα τελευταία 24ωρα τόσο ο Μαζώ όσο και ο επιχειρηματίας προσέγγισαν τον Πάνο Κιάμο και μαθαίνω πως υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία. Μια ακόμη καραμπόλα, μια ακόμη ανατροπή στην πίστα αλλά και μάλλον μια ασφαλής συνεργασία που δεν έχει ρίσκο καθώς καθένας από τους δύο καλλιτέχνες έχει φανατικό κοινό που τους ακολουθεί πάντα.

Το ερώτημα βέβαια είναι εάν μπορεί να «δέσει» αυτό το σχήμα και τι ζητήματα θα προκύψουν με την σειρά εμφάνισης και τους χρόνους πάνω στην πίστα.

Γιατί το φαινόμενο «μαρκίζα» έχει πάψει να απασχολεί τους καλλιτέχνες εδώ και πολλά χρόνια.

Πως θα τρέξει η συνεργασία λοιπόν θα το μάθουμε αφού υπογράψουν και ξεκινήσουν εμφανίσεις.

Και κάτι τελευταίο. Πότε θα ξεκινήσει ο Κιάμος μιας και έχει δέσμευση μέχρι το τέλος της χρονιάς…”

Αξίζει να σημειωθεί πως στα ερωτήματα που θέτει ο κ.Γουμενίδης, απάντηση έχει ήδη δώσει το Tsipasblog.gr. Τόσο για τα ζητήματα της μαρκίζας, όσο και το πότε θα “τρέξει” η μεγάλη συνεργασία ανάμεσα σε Μαζώ και Κιάμο-εφόσον βέβαια πέσουν οι υπογραφές.

Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ αναλυτικά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.