Μαζώ σε Κιάμο: «Ίσοι σε όλα…»- Όλο το παρασκήνιο στο Tsipablog.gr

Μαζώ σε Κιάμο: «Ίσοι σε όλα...»- Όλο το παρασκήνιο στο Tsipablog.gr

Τι ειπώθηκε στην πρόσφατη (τηλεφωνική επικοινωνία) μεταξύ των δύο μεγάλων αστέρων του λαϊκού πενταγράμμου.

Ο ίδιος ο Γιώργος Μαζωνάκης “διαπραγματεύεται” τη χειμερινή του συνύπαρξη στο “Fever” με τον Πάνο Κιάμο, έχουν διακρίνει πρόσωπα του περιβάλλοντος του δεύτερου και που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα επί του συγκεκριμένου θέματος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν στο Tsipasblog.gr ότι ο Μαζώ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον σπουδαίο συνάδελφο του, βεβαιώνοντας τον θα υπάρχει απόλυτη και πραγματική ισότητα, εντός και εκτός πίστας, εφόσον φυσικά πει το “ναι”. “Θα είμαστε ίσοι σε όλα», του είπε χαρακτηριστικά. Την ίδια ακριβώς άποψη με τον Μαζώ έχει και ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου, ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Έτσι, είναι ηλίου φαεινότερο πως ο Μαζωνάκης πιστεύει πάρα πολύ στη δυναμική αυτής της συνεργασίας, με τον Πάνο Κιάμο, και θα κάνει τα πάντα για να έχει και τη θετική έκβαση.

Στο δια ταύτα, σύμφωνα με τις ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές μου, η απάντηση του Κιάμου θα είναι κατά 99% προς την κατεύθυνση αυτή.

Διαβάστε ακόμα στο tsipasblog.gr : Η Espresso επιβεβαιώνει το Τsipasblog

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.