Ο γνωστός κ. Μπερτάκης

Ο γνωστός κ. Μπερτάκης

Ο Κώστας Μπερτάκης δεν είναι κανένα παιδάκι. Μετά από μία πορεία σκληρής προσωπικής ζωής δεν υπάρχει περίπτωση να είναι… άλλος από αυτόν που πραγματικά είναι. Ούτε θα μακιγιάρει τη συμπεριφορά του, ούτε θα αλλάξει σκέψεις για τη σχέση του με τον Αργυρό. Αυτός είναι. Αυτός που είναι. Αυτός που έχει δείξει ποιος είναι.

Το σκέφτηκε πάρα πολύ σοβαρά ο Κώστας Μπερτάκης. Σοβαρά και υπεύθυνα! Με αφορμή την επιστροφή του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Fantasia, που, λογικά, υπολογίζεται στα μέσα Μαΐου-επικρατέστερη ημερομηνία η 10η ή 17η – προβαίνει σε ανακαίνιση του νυχτερινού του κέντρου, στην καρδιά της παραλιακής. Αυτή είναι η υπευθυνότητα του Κρητικού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε μια χώρα όπου ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητα σπανίζουν, ο Μπερτάκης ασχολείται σοβαρά με τις επιχειρήσεις του, όπως το έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Από τα πρώτα του επαγγελματική βήματα, κατάλαβε ότι για να ξεχωρίσει και να είναι πρώτος, δεν πρέπει να λειτουργεί με καφενειακού τύπου. Να μην μένει στάσιμος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.