Ο Γιάννης ο Λάσκος πιο γρήγορος και από τον τυφώνα

Ήρθε η πληροφορία, μάλλον οι πληροφορίες και είναι τυφώνας, τυφώνας Ίαν. Και δεν αφήνουν καμιά αμφισβήτηση. Και τις χειροκροτείς, γιατί ανοίγουν το δρόμο μπροστά για νέες θέσεις εργασίας. Στην Ελλάδα, στην εποχή της βιβλικής καταστροφής. Αυτός που περιμένεις. Αυτός που κι όταν πέσει, ξανασηκώνεται, που είναι αδύνατον να τον αντιμετωπίσεις στα ίσα. Να το μάθουν οι άθεοι. Λέμε το όνομα του. Γιάννης Λάσκος. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσευχηθείς στον μεγαλοδύναμο, να του δίνει υγεία.. Να τον προσέχει.. Μη χάσουμε τη μπάλα όμως. Η απόφαση του, για επενδύσεις, που ξεκίνησαν να τρέξουν, αφορά πολλούς παράλληλα τομείς, και βέβαια, αξίζει να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

“Ο ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΣΚΟΥ Κ ΟΙ ΙΝVESMENT MAKERS ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Κ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ cocktail bar ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ Κ 20 ΣΟΥΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΜΟΥ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΜΙΚΡΟ boutique ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΩ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Κ ΕΝΑ HOSTEL ME TARGET GROUP ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΚΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥ Κ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ Δ.Κ κ Μ.Σ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ 6 ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΒΙΛΛΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ Κ ΑΝΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΥΘΝΟΥ Λ(ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΣΜΘΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ)ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ 90 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΑ ΓΗΠΕΦΑ ΓΚΟΛΦ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ. ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 1200 τμ ΜΕΑT MAKERS ,PLUS MEAT ΜΕ ΤΑ 10 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ cook n grill ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ. ΑΥΤΕΣ ΔΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ Κ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.