Ο φόβος και τρόμος για τους “βρωμιάρηδες”, καλεσμένος του Ηλία Τσίπα, στο Tsipas Radio

“Ο νεοέλληνας σήμερα έχει μάθει στα έτοιμα, δεν έχει μάθει να παλεύει να διεκδικεί και να επιβιώνει”. Το είπε ο μεγαλύτερος Δάσκαλος της ελληνικής πυγμαχίας. Αυτός που την έκανε γνωστή στην Ευρώπη και την Αμερική και φορτώθηκε με τιμές και βραβεία για αυτό. Αυτός που με τα έργα του, επηρέασε πολλούς και η ζωή του είναι ικανή για σενάρια κινηματογραφικών και τηλεοπτικών σειρών.

‘Ο νεοέλληνας σήμερα έχει μάθει στα έτοιμα, δεν έχει μάθει να παλεύει να διεκδικεί και να επιβιώνει”’, μια απλή ατάκα με αλήθεια και βάρος, αν κανείς δεν περιορίζεται στις λέξεις. Με ιερότητα πλησίασε το μποξ κι αυτή τον οδήγησε στην πνευματική και συναισθηματική υπέρβαση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και η ενασχόληση με τα κοινά ; Αυτό είναι το τελευταίο του πράμα, που ότι λέει το εννοεί ο δάσκαλος. Ναι όλοι αναγνωρίζουν το σπουδαίο έργο του, στο Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, που είναι Αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Καθημερινά μπαίνει στο ρινγκ με αντιπάλους τους “βρωμιάρηδες” και τους βγάζει νοκ άουτ.

Γιάννης Αϊδινιώτης, κυρίες και κύριοι.

Δευτέρα (15/2/21), στις 9 το βράδυ, καλεσμένος του Ηλία Τσίπα στο Tsipas Radio.

Μπορείτε να μας ακούστε από ΕΔΩ και από ΕΔΩ.

Τηλεφώνα επικοινωνίας : 261 000 1494 – 698 37 54 145 

Χορηγοί εκπομπής :

– Σπυρόπουλος ΑΕ
– Open Petrol & Gas S.A.
– WestEnergy ΑΒΕΕΠ
– Yayaz The Place To Be
– 
Όλα ψήνονται
– BOX Dry Cleaning

Διαβάστε επίσης : Ηρακλής Νύκταρης στο Tsipas Radio: Η ταλαιπωρία της… νύχτας και το «πρόβλημα» της Παναχαϊκής

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.