Είναι η φίρμα της Σύρου….Τέλος!

Μην αγνοούμε τα βασικά. Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που τραβάνε. Κάποιοι που φτάνουν ψηλά, το καταφέρνουν και με την τρέλα, ιερή ή διαβολική, που κουβαλάνε. Μ’ άλλα λόγια, κάποιες συμπεριφορές τους έχουν μια γνησιότητα. Μια αλήθεια. Δεν είναι προκάτ. Προσχεδιασμένες, δηλαδή δεν υπακούν σε αναγκαιότητες να συντηρηθεί έτσι κι αλλοιώς το σταριλήκι τους.

Ένα απ’ αυτά είναι ο Γιώργος Φώσκολος, πρωταθλητής στον τομέα του. Και παραμένει στην κορυφή. Να το πούμε καλύτερα, ο Συριανός επιχειρηματίας στον χώρο του Τουρισμού. Και ποδοσφαιρικός παράγοντας είναι. Και με την ευκαιρία, να προσθέσω πως στο γεμάτο Δεκέμβρη του, στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας, στον Κωνσταντίνο Αργυρό τον έβγαλε. Όχι τον έβγαλε, ρεσιτάλ μεγάλο έδωσε. Δεν γίνεται να μη το είδες, όλοι το είδαν, ΕΔΩ

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Ο φάκελος του Γιώργου Φώσκολου είναι σημαντικός φάκελος για την Σύρο! Το ποδόσφαιρο, που μπήκε, βγήκε και ξαναμπήκε – Η αγάπη του κόσμου, η ανταπόκριση των χορηγών και το δημαρχιλίκι, στο πίσω μέρος του μυαλού!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.