Ένας δυνατός Ρομά με ευαισθησίες! Ο γνωστός Άγγελος Λιακόπουλος, γέμισε το αμάξι με τρόφιμα και πέρασε από κάθε φτωχή γειτονιά (Χριστουγεννιάτικα και χωρίς να τον δουν)

Το 1843 δεν υπήρχε το internet, η φωτογραφία και το τηλέφωνο ήταν άγνωστα στον κόσμο, όμως υπήρχαν σήμερα. Και όταν ήρθαν, ήταν μεγάλη ευκαιρία ο άνθρωπος να επικοινωνήσει. Όχι μόνο με άτομα εντός και εκτός οικογένειας, συγγενείς, φίλους, γνωστούς, αγνώστους. Και τι άλλο ; Να καταγράψει δράσεις, που είναι μέσα στην αποστολή της παρουσίας του θεανθρωπου πάνω στη γη. Για να νιώσουμε άνθρωποι και να εμπνευστούμε.

Ο πολυάσχολος Άγγελος Λιακόπουλος, που τον ξέρουν πανελλαδικά, που είναι το κεφάλι της ομάδας των Ρομά, στα Άνω Λιόσια Αττικής. Που από παιδάκι, βγάζει το μεροκάματο στο πεζοδρόμιο. Ικανός, πολύ ικανός. Και του “σαλονιού” και του… αλωνιού τύπος είναι! Έδωσε ένα τέτοιο παράδειγμα. Την ημέρα των Χριστουγέννων. Γέμισε ένα αμάξι με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, και μέσα στη νύχτα, για να αποφύγει τα βλέμματα των γύρω γύρω. Γύρισε σε κάθε γειτονιά, που η φτώχεια κάνει παρέλαση κανονική, και τα μοίρασε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν πρόλαβε να τα ανεβάζει στο instagram, όπως συνηθίζει, και το tsipasblog.gr σκέφτηκε να το αναδείξει.

Δείτε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.