Ο Φέρρης έτσι θα τσουλήσει

Ο Φέρρης έτσι θα τσουλήσει

Τον Φέρρη, αυτόν που όταν ξεκινούσε την καριέρα του, όλοι έλεγαν ότι θα γίνει, θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε σε αυτόν τον βηματισμό με τώρα. Όπως μας έβγαλε τα μάτια στο “Nalu” και τον τελευταίο περίπου μήνα, στο Romeo. Και όσο περνάει ο καιρός, το υπογράφω από τώρα, θα ξεπεράσει τον εαυτό του, όταν θα βγάλει το νέο του τραγούδι. Επιτέλους, θα εμφανιστεί, όπως είναι η πραγματική του αξία, δηλαδή ένας τραγουδιστής όχι της σειράς στο πρωτάθλημα, αλλά αντίπαλος ισάξιος και διεκδικητής του τίτλου.

Προελαύνει ο Φέρρης στο Romeo του Μούτσου, του Φιντιρίκου, του Γιγουρτάκη, του Βασιλειάδη, του Βαρδάλου, του Παπαγιαννόπουλου και των άλλων. Πρώτα είναι o τραγουδιστής του επιχειρηματία, μετά εκείνος της φανέλας του, του manager, των συναδέλφων, των θαυμαστών της. Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου, με την τσέπη του και το όποιο μέγεθος του, επηρεάζει αποφασιστικά το αγωνιστικό στίγμα του τραγουδιστή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Φέρρης, λοιπόν, αυτός θα είναι στο Romeo, αυτός που βλέπουμε. Και λογικό να περιμένουμε περισσότερα από τραγουδιστή που ξέρουμε τις δυνατότητες του, αλλά και το σύστημα να τον στηρίζει πλέον. Ο Φέρρης, δεν αποκλείεται καθόλου, να κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία της στην ελλαδική νύχτα, αν το επιδιώξει.

Και φαίνεται πως ήδη το επιδιώκει.

Σήμερα εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 με την Φαίη Σκορδά και- μεταξύ άλλων- παρουσίασε το νέο του τραγούδι, με τον τίτλο “Ζήσε τη στιγμή”, που έρχεται σύντομα.

Ιδού η προαναγγελία

Διαβάστε επίσης : Τα αμαρτωλά μάτια του Φέρρη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.