Τα αμαρτωλά μάτια του Φέρρη

Τα αμαρτωλά μάτια του Φέρρη

Στη νύχτα η συνταγή είναι γνωστή. Ξεκινάς από το story. Μια δυνατή ιστορία, μια ”γεμάτη” ιστορία που να κερδίζει τον θεατή, τον θαμώνα. Μετά είναι το σενάριο, που θα εκμεταλλευτεί το αβανταδόρικο story . Η ίδια η ιστορία, δηλαδή, μπορεί να βγει μάπα, όπως και να σε αιχμαλωτίσει. Αρκεί να πέσει σε μάστορα σεναριογράφο, με διαλόγους, με ατάκες που μένουν στη μνήμη.

Γράφω τις αράδες με αφορμή πρεμιέρα νυχτερινού κέντρου, του Romeo Club, που πρωταγωνιστεί ο Θοδωρής Φέρρης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος, ο ταλαντούχος Γιώργος Λιβάνης και άλλοι αξιόλογοι τραγουδιστές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλώντας για Φέρρη, γεννημένος στη Νέα Υόρκη, είχε μαγέψει με την πολύ δυνατή ερμηνεία του όταν τον πρωτοάκουσα στο “Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια”, πριν αρκετά χρόνια. Μετά χάθηκε, βγήκε όμως ξανά στον …αφρό από το Nalu, δίνοντας πραγματικό ρεσιτάλ, και τώρα, στο Romeo, δείχνει ικανός για πολύ μεγάλες δουλειές.

Το ‘χει το ταλέντο. Φωνή που γράφει στο μικρόφωνο. Δίκαια πλέον όλο και περισσότεροι τον αναγνωρίζουν για σπουδαία τραγουδιστή. Το μέγα ατού του, όμως, είναι άλλο. Οι συνεργάτες του, το σύστημα του Ρέμου, του Μούτσου, του Γιγουρτάκη, του Βασιλειάδη, και άλλων σημαντικών οντοτήτων, που τον έχουν αναλάβει.

Διαβάστε επίσης στο tsipasblog.gr : Του Φέρρη η μεγάλη ευκαιρία

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.