Ο Ερύμανθος έχει ανάγκη από πολιτικούς σαν τον Παναγιώτη Λαλιώτη

Διαμαντής Κανελλόπουλος, Παναγιώτης Λαλιώτης

Δείχνω μια προτίμηση. Ποια προτίμηση, μιλάμε για τις εκλογές του Δήμου Ερυμάνθου, που η μάχη αναμένεται πολύ σκληρη. Θα σταυρώσω τον Παναγιώτη Λαλιώτη. Της γνωστής οικογενείας. Γιατί τέτοια προτίμηση; Ετσι, να γίνει αντιληπτό πως δεν είναι πολιτικός, όπως οι άλλοι. Κι εννοώ τους περισσότερους πολιτικούς, που η καρέκλα είναι το πιο σημαντικό τους αξεσουάρ και κάνουν τα πάντα για να μην την χάσουν. Αυτός όχι !Ευτυχώς!

Συγκεκριμένα πράγματα : Αντιδήμαρχος ήταν στη σημερινή δημοτική αρχή , του κυρίου Θεόδωρου Μπαρή. Σημαντική θέση, την οποία δεν δίστασε να την αφήσει, όταν διαπίστωσε πως ομάδα που ανήκε, άλλα έλεγε πριν 4 χρόνια και άλλα είδαμε τελικά..Έμεινε στα…Θα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μάλιστα, δεν δίστασε να αλλάξει τελείως πλευρά και πλέον να τον δούμε συμμαχητή στον υποψήφιο Δήμαρχο Ερυμάνθου, Διαμαντή Κανελλόπουλο. Ο έμπειρος και καταξιωμένος στο αυτοδιοικητικό, Παναγιώτης Λαλιώτης, έχει πει δημόσια, για την απόφαση του αυτή : «Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί για τον τόπο που ζει, που αγαπαέι και που θέλει να το δει να προοδεύει».

Διαβάστε επίσης : Είσαι πετυχημένος και θες να βοηθήσεις τον τόπο που αγαπάς, ένεση που τρελλαίνει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.