Ο καλύτερος με τον καλύτερο

Αλέξανδρος Καλλέργης- Νίκος Μιχαλόλιας

Εγώ ξέρω ότι όταν μπήκα στην δημοσιογραφική σχολή, το πρώτο που μου έμαθαν, είναι ότι μια πληροφορία, για να θωρηθεί είδηση συγκεκριμένη, πρέπει να έχει απάντηση στις προϋποθέσεις. Που είναι πέντε και είναι οι εξής : Ποιος ; Που ; Πότε ; Πως ; Γιατί ;

Πρόλογος, τέλος. Για ποιον μιλάμε; Μιλάμε για τον επιχειρηματία στο χώρο των χωματουργικών μηχανημάτων και δημοσίων έργων, πατρινής καταγωγής, Αλέξανδρο Καλλέργη. Καμάρι προκοπής, εργατικότητας και ταπεινότητας της αιώνιας του φυλής. Μιλάμε για άτομο που επί σειρά ετών, παίρνει από το χεράκι κόσμο αδύνατο και βασανισμένο και του συμπαραστέκεται. Λες με αποδεδειγμένος πράξεις, λες για την πλούσια φιλανθρωπική του δράση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη φώτο, την αποκλειστική του tsipasblog.gr, τον βλέπουμε με έναν από τους σημαντικότερους δικηγόρους της χώρας, όπως είναι ο Νίκος Μιχαλόλιας. Tο γραφείο του οποίου, συνεργάζεται με πολλούς δυνατούς.

Για πιο λόγο έγινε η συνάντηση αυτή; Για υπόθεση της προσωπικής ζωής και όχι της επαγγελματικής του κου Καλλέργη.

Πότε ; Μέσα στις γιορτές.

Που ; Στο γκράντε εστιατόριο Σκατζοhero’s, με έδρα την Ηρ. Πολυτεχνείου, στην Πάτρα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.