Καταπολεμήστε την κλεισούρα

Αυτή είναι η αληθινή αποκάλυψη. Η μεγάλη αποκάλυψη. H μεγάλη κουβέντα. Την είπε ο σπέσιαλ ειδικός και την είπε στο Tsipas Blog.. Ότι δε θα τα βάψουμε μαύρα, που εκεί που δεν τον περίμενε κανένας, ξέσπασε ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Με το κόλπο του κορονοϊού και αυτός ο παγκόσμιος πόλεμος, είναι της κλεισούρας. Της πολυθρόνας, του καναπέ. Θα τα βάψουμε πολύχρωμα. Τι μας είπε το άτομο!

Βεβαίως ζούμε τον χειρότερο παγκόσμιο πόλεμο της Ιστορίας, αλλά οι νότες αισιοδοξίας, πάντα θα υπάρχουν! Τελεία και παύλα. Ξύπνα ! Δεν χρειάζεται να σκοτώνεσαι μέσα στο σπίτι. Τι προτείνει ο ειδικός ; Βγάλε όλη την συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια από μέσα σου, στο πιο αναπτυσσόμενο άθλημα στον κόσμο, που σαρώνει και στην Ελλάδα και αποτελεί μια μικρογραφία του τένις. Το Padel !

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και μην ψάξεις πολύ, σε ποιο απ’ όλα να πας, να επιλέξεις. Στο Arena Padel Club στη Γλυφάδα, τρέχουν όλοι. Και το πρόσφατο άρθρο του tsipasblog.gr, εξηγεί το γιατί, τους λόγους.

Διαβάστε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.