Ο «εφιάλτης» του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Ο «εφιάλτης» του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Και, όμως, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, που θεωρείται ως ο βασικός πολιτικός αντίπαλος του Κώστα Πελετίδη, στην κούρσα διεκδίκησης του δήμου της Πάτρας, έχει αγωνία για το αν θα είναι τελικά αυτός που θα πάει στον δεύτερο γύρο.

Ο λόγος αυτής της ανησυχίας του, είναι φυσικά η υποψηφιότητα του Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος εμφανίζεται στο Stoiximan.gr να σκαρφαλώνει στο δεύτερο ψηλότερο κτίσμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να το συγκεκριμενοποιήσουμε, δεν είναι αυτός που αυξάνει τη δυναμική του –παραμένει στο 5.00 – αλλά ο κος Αλεξόπουλος που, σύμφωνα με τις αποδόσεις της γνωστής στοιχηματικής ιστοσελίδας, από το 3.50 αναβαίνει στο 5.50 . Χάνει δυνάμεις, σαν να λέμε.

Αποτέλεσμα εικόνας για Νικος ΝΙκολοπουλος
Νίκος Νικολόπουλος

Δηλαδή , ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας μπορεί να χάσει τη δυνατότητα της δεύτερης Κυριακής, εξ αιτίας του πρώην στελέχους της ΝΔ, ο οποίος ετοιμάζεται να επανακάμψει στην πολιτική μέσω του δήμου.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Νίκος Νικολόπουλος- όπως αποκάλυψε το “tsipas blog”– υποψιαζόταν» τον Μπόμπολα, για το λόγο ότι το Stoiximan.gr, στο οποίο είναι βασικός μέτοχος, τον έβγαζε …τρίτο.…

Μάλλον είχε άδικο…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.