Πελετίδης-Αλεξόπουλος είναι το ντέρμπι

Το post δεν εκφέρει προσωπική άποψη. Άρα, δεν είμαι πρόθυμος να ακούσω ότι οτιδήποτε απ’ο αυτά που θα αναφέρω ως στοιχεία δεν είναι αληθινά. Δεν είναι προσωπικές μου απόψεις, η δικιά μου παρατίθεται σε προηγούμενα άρθρα, για να μπω στη διαδικασία να τις αλλάξω. Δόξα τον Αλλάχ και τον Βούδα, μιλάω πάντα με επιχειρήματα και όχι με αερολογίες. Γιατί ξέρω τι είναι ο Άνθρωπος. Θανάσιμο μίσος για την αλήθεια. Αυτό είναι. Μισούμε την αλήθεια κι αυτούς που μας τη λένε. Ποθούμε την κολακεία. Μας αρέσει να ξελογιαζόμαστε. Κανένας δεν μιλάει μπροστά μας για εμάς όπως μιλάει πίσω από την πλάτη μας.

Ακούω διαφορές απόψεις για τον Δήμο της Πάτρας, για το δίδυμο του δευτέρου γύρου. Από την αρχή πίστευα πως Πελετίδης-Αλεξόπουλος θα είναι οι δύο μονομάχοι και ότι στο τέλος θα καταλήξουν σε ντέρμπι. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιος τάδε εναντίον του δεινά. Σε παρακαλώ. Εδώ μιλάμε για σύγκρουση «δύο κόσμων», δύο διαφορετικών αντιλήψεων συνολικής πολιτικής … Το ντέρμπι πρώτα απ’ όλα, πάνω απ’ όλα είναι προσωπικό, του Πελετίδη και του Αλεξόπουλου. Η ιστορία έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τα στενά όρια του ποιος θα  κάτσει πάνω σε αυτή την καρέκλα.

Σίγουρα, πάντως, δεν πας με τη γλώσσα έξω σε αυτά τα ντέρμπι! Για αυτό, λοιπόν, εδώ θα επικαλεστώ τις προβλέψεις που κάνουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Το Stoiximan.gr συγκεκριμένα. Σύμφωνα με την διαδικτυακή στοιχηματική εταιρία των Μανουσάκη- Μπόμπολα- Μάρη, τώρα η εικόνα είναι πιο ξεκάθαρη. Δεν αναρωτιόμαστε πλέον για το αν ότι αυτοί οι δύο θα οδηγηθούν στο δεύτερο γύρο. Είναι δεδομένο.

Πιο συγκεκριμένα,  λέει πως, όχι μόνο το δίδυμο του δεύτερου γύρου (Αλεξόπουλος- Πελετίδης) έχει “κλειδώσει”, αλλά μειώνεται συνεχώς και η μεταξύ τους διαφορά. 

Οπότε, ίσως να δούμε «ντέρμπι» για την πρώτη θέση!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.