Ο Αλεξόπουλος είναι το πρώτο φαβορί για δεύτερος

Έχει ξεκινήσει ήδη το πρωτάθλημα για τον επόμενο δήμαρχο της Πάτρας. Σίγουρα. Έχει αρχίσει ήδη και παίζεται, ιδιαίτερα από τους τρεις διεκδικητές που θα το διεκδικήσουν. Τον πρωταθλητή Πελετίδη, τον άνθρωπο που θέλει και το σημαντικότερο που πιστεύει ακράδαντα πως θα τον «καθαρίσει» Γρηγόρη  Αλέξόπουλο, και τον «ω γέροντα, η ευχή!» Νίκο Νικολόπουλο Νικολόπουλο.

Ο νεοδημοκράτης Παπαδημάτος;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει κανένας Παπαδημάτος στο πλάνο των προβλέψεων. Μαύρο σκοτάδι «δείχνουν» οι στοιχηματικές εταιρίες και ιστοσελίδες, που φαίνεται ότι δεν τον συμπεριλαμβάνουν στο ότι θα πάει στο δεύτερο γύρω τον εκλογών. Ο Αλεξόπουλος θεωρείται το φαβορί να το καταφέρει αυτό.  Το μοναδικό φαβορί. Και, μάλιστα, όσο κυλάει ο χρόνος, τόσο ισχυροποιείται η πεποίθηση ότι μπορεί να παίξει στα ίσα τον Πελετίδη.

Με βάση τις νέες αποδόσεις που δίνει  stoiximan.gr, μειώνεται ακόμη περισσότερο η ψαλίδα μεταξύ Πελετίδη-Αλεξόπουλου. Ο νυν κομμουνιστής Δήμαρχος από το 1.15 ανεβαίνει στο 1.25, άρα παρουσιάζει οριακές απώλειες σε ποσοστό 1,00%. Σε αντίθεση με τον  καταδιώκτη  του , που τον πλησιάζει ακόμη περισσότερο, αφού από το 8.50 πέφτει στο 5.00.Ο Παπαδημάτος από το 25% ανεβαίνει στο 30%, ενώ σταθερό στο 12% παραμένει το ποσοστό του Νίκου Νικολόπουλου.

Η μάχη ξεκίνησε. Άρα, πράγματι η διεκδίκηση του Δήμου μπήκε στην τροχιά της προετοιμασίας και του εξοπλισμού των τριών μνηστήρων. Αν λάβει κανείς υπ’ όψιν τις προβλέψεις από τους «στοιχηματζήδες» και τους «καζινάδες», θα συμφωνήσει πράγματι ότι ο Αλεξόπουλος αγωνιστικά έχει σαφή υπεροχή απέναντι στον Νικολόπουλο και τον Παπαδημάτο. Βγαίνει συμπέρασμα από τα μεγαλοσυμφέροντα και τος κλικαδόρους, που ναι μεν τον δίνουν χαμηλά, αλλά πολλές φορές είναι στημένοι ; Όχι. Ποτέ.

Από την άλλη , όμως, ο Αλεξόπουλος δείχνει απλά την όποια πληρότητα και δυναμική που ειδικά τις τελευταίες μέρες τον αναδεικνύει σε αξιόπιστο διεκδικητή της κούπας. Αγωνιστικά! Μόνον αγωνιστικά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.