Ο Δημήτρης Τζίμας είναι και κανείς άλλος

Τι να περιμένεις από τον Δημήτρη Τζίμα; Θα πει, να κάνει πράγματα τραγουδιστικά, μουσικά, καλλιτεχνικά, που τον αντιπροσωπεύουν, τον εκπροσωπούν. Αυτόν, αλλά και τους οπαδούς τους. Που τον πιστεύουν και το στηρίζουν, με μεγαλύτερο όλων, τον ομογενή επιχειρηματία της Γερμανίας, Φαινόμενο (κατά κόσμον Χρήστο Αναστασίου). Και μ’ αυτά που λέει και τραγουδάει, στις live εμφανίσεις του, σε μαγαζιά η στο Youtube, να σου αρέσει, να πεις ότι το πάει σταθερά καλά, το πάει μπροστά. Να μην σπάσεις το κεφάλι σου, αν είναι αυτός, να το καταλάβεις αμέσως. Αυτός και κανείς άλλος. Δεν παίζω με τις λέξεις ”Αντιπροσωπεύω”, ”Εκπροσωπώ”, στέκομαι σ’ αυτές τις λέξεις, τις εννοώ.

Δεν είναι ο α, β, γ, δ, είναι ο Τζίμας, που στο τελευταίο live Unplugged, που ετοίμασε, πάντα στην επίβλεψη του μετρ του είδους Μάκη Τσίκου, δείχνει ότι είναι πιο έτοιμος και σε καλή φόρμα από ποτέ. Αυτά είναι σοβαρά πράγματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.