Ο Δελλατόλας… φοβάται τον Μαρινάκη

ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ «ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ» ΜΙΝΤΙΑΚA.

1.«Ο πρόεδρος είναι και λίγο αψύς…»

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μεταξύ αστείου και αστείου (δεν πιστεύω μεταξύ σοβαρού κι αστείου) ο Αντώνης Δελλατόλας «φοβάται» τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ανάγγειλε στην εκπομπή του τη συνέντευξη με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού που θα ακολουθούσε, ο Αντώνης Δελλατόλας είπε: «Εγώ θα παρακολουθήσω τη συνέντευξη στο αυτοκίνητο, καλού κακού, γιατί ο Βαγγέλης, ο πρόεδρος (γελάει) είναι και λίγο αψύς, κάτσε να πάρω κάποια απόσταση (δυνατό γέλιο)».
Χατζηνικολάου (γελώντας) Εσύ δεν είσαι Ολυμπιακός και κινδυνεύεις περισσότερο
Δελλατόλας: Είμαι από τη άλλη πλευρά, δυνατά…

2.Μόνιμος συνεντευξιαστής

Στα pre game της χθεσινής πολυσυζητημένης συνέντευξης προέκυψε η πληροφορία ότι ο Αντώνης Δελλατόλας είχε ζητήσει για το Ποντίκι συνέντευξη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά δεν τα κατάφερε. Η προηγούμενη φορά που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είχε δώσει συνέντευξη ήταν το 2014, πάλι στον Νίκο Χατζηνικολάου. Τον οποίο γι’ αυτό μπορείς να τον πεις και μόνιμο συνεντευξιαστή του.Κοττάκης:

3. «Κόλλησε η βελόνα»

Ο διευθυντής της Εστίας, ο Μανώλης Κοττάκης, στο πρωτοσέλιδο άρθρο του της περασμένης Τετάρτης σχολίασε ότι η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ για τη συνέντευξη Τσίπρα στον Αντέννα δεν έδωσε τις σωστές απαντήσεις, εκείνες που θα έπρεπε. Ανέφερε: «Αντ’ αυτού η ανακοίνωση της ΝΔ περιορίστηκε στους κ. Παππά, Πετσίτη. Πράγματι, κόλλησε η βελόνα».

4. Πολάκης, Καμπουράκης στα κρητικά

Η πρώτη απάντηση του Καμπουράκη στον Πολλάκη είχε κάποιους κρητικούς ιδιωματισμούς. Τρεις που βρήκα στα πρόχειρα: «ζουβάχια», «ζάρπες» και «μελιγκουνοφωλιά». Να και η η χρησιμοποίησή τους σε ολόκληρες φράσεις: 1) «Κάτω τους πολύ νταήδες τους υποδεχόμαστε με ζάρπες». 2) «…τώρα ακούει το όνομα σου και πιάνει τα ζουβάχια του». 3) «…στέκουνε πάνω σε μια μελιγκουνοφωλιά που είναι όλο λαγούμια από κάτω κι έτσι που χτυπιούνται θα βουλιάξουνε στο χώμα μέχρι τον λαιμό».

5. Ειδησεογραφικές ασημαντότητες της TV

Η τηλεόραση άμα βρίσκει εικόνα το κάνει θέμα κι ας πρόκειται για ασημαντότητα από ειδησεογραφική άποψη. Ένα επεισόδιο μεταξύ οδηγών στην Κωνσταντινούπολη, που πιάστηκαν στα χέρια και αυτό καταγράφηκε από κάποιο κινητό, προβλήθηκε σε δικό μας βραδινό δελτίο ως γενική, απίστευτη, σύρραξη! Κι αυτό επειδή έπεσαν πέντε-έξι για να χωρίσουν τους συμπλεκόμενους κι έγιναν μια μπάλα. Τέτοια επεισόδια στην Αθήνα γίνονται κάθε μέρα. Απλώς δεν τυχαίνει (κατά τη φράση κλισέ) να «κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου».

6.Τον Γαβρα-χαβά τους

Η σφαίρα που έριξαν στην «υπόθεση Γαβρά» οι πολύξεροι ανήξεροι εξωστρακίστηκε και τους γύρισε πίσω. Αυτούς χτύπησε και χύθηκε σαν αίμα η άγνοιά τους. Χθες, όμως, ο Παντελής Καψής επανήλθε στο σάιτ του Σκάι. Και ξαναχτύπησε τον «αφελή» Γαβρά.

πηγή : harddog-sport.blogspot.com

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.