Με ψυχολογικά οι παίκτες της νύχτας

Με ψυχολογικά οι παίκτες της νύχτας

Φοβερά πράγματα. Πάμε σε μια άλλη ιστορία. Η νύχτα πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη. Κι αυτό το έπαθε η φουκαριάρα επειδή, ένας αόρατος και ανίκητος έως τώρα ιός, ήρθε από μία κωμόπολη της Κίνας, έγινε πρωθυπουργός, και, για καθόλου λόγους ευνόητους, την υποχρέωσε να διακόψει μία μακρά ερωτική της σχέση.

Αυτά τα υποστηρίζει το Tsipas Blog. Κι όχι με το στόμα, αλλά γραφτά. Βίβλιο θα γράψουμε, όταν με το καλό -πότε με το καλό- τελειώσει το θρίλερ με τον κορονοϊό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ασθένεια της κατάθλιψης, αναφέρει ο Τσίπας, ταλαιπωρεί πολλούς από τους μεγάλους νυχτόβιους τύπους και γι αυτό μένουν απομονωμένοι και επικοινωνούν μόνον με την “αυλή” τους, ή αλλιώς την κλειστή ομάδα ανθρώπων της επιλογής τους.

Δεν είναι μόνο η τεράστια οικονομική ζημιά που έπαθαν, παθαίνουν και θα συνεχίσουν να παθαίνουν, είναι και το ψυχολογικό, το συναισθηματικό, το εγωιστικό κομμάτι. Έχουν χάσει εντελώς την επαφή με τα νυχτερινά κέντρα, και άρα δεν μπορούν να εκφραστούν. Είναι όπως ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που μείνει εκτός, και αρχίζει να του φταίνε όλα.

Διαβάστε ακόμα: «Καλύτερα ιππότης παρά βασιλιάς»- Η στήριξη του Βουτυράκου στην Αρμενία

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.