«Πάτε να στήσετε την “κομπίνα” του αιώνα» λέει ο Νύκταρης

Ηρακλής Νύκταρης

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ηροδότου και των Χανίων, σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρου του ελληνικού ποδοσφαίρου και κυρίως της Β Εθνικής.

Αναλυτικά, η δήλωση του Ηρακλή Νύκταρη:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Όλοι όσοι έχετε την επινόηση να δημιουργήσετε δύο ομίλους στην Super League 2 θα πρέπει να είστε ή άσχετοι ή επικίνδυνοι για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν εξηγείτε διαφορετικά αυτήν σας, η επιμονή.

Σε ποια προηγμένη χώρα του κόσμου η δεύτερη επαγγελματική κατηγορία είναι σε δύο ομίλους;;;

Προσπαθείτε να δημιουργήσετε …κολιγιές προς δικό σας όφελος, αλλά να ξέρετε θα μας βρείτε μπροστά σας, όλους εμάς που αγωνιούμε για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και να ξέρετε ότι είμαστε πολλοί.

Σταματήστε όλοι εσείς οι “ειδικοί” να παίζεται μπάλα στην πλάτη παραγόντων και φιλάθλων και αντί να δημιουργήσετε μια ελκυστική κατηγορία 16 ομάδων, που θα προάγει το άθλημα στην χώρα μας, εσείς προσπαθείτε να το σκοτώσετε.

Αλλά βέβαια εσείς δεν έχετε βιώσει την αγωνία των προέδρων και μεγαλομετόχων των ΠΑΕ της Super League 2 να βρούνε χρήματα κόντρα σε όλους και όλα, αντιμετωπίζοντας συν τοις άλλοις και την δική σας λανθασμένη κρίση γι αυτούς.

Μιλάτε για στημένα παιχνίδια, χωρίς αποδείξεις αλλά μόνο με ενδείξεις και τώρα εσείς οι ίδιοι που δήθεν κόπτεστε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, πάτε να στήσετε την “κομπίνα” του αιώνα, ανεβάζοντας στην δεύτερη κατηγορία της χώρας μας και την …κουτσή Μαρία.

Αυτό δεν θα περάσει όμως.

Αλλάξτε άμεσα συμπεριφορά και ιδέες και δώστε το κατάλληλο οικονομικό κίνητρο στις ομάδες που υπάρχουν ήδη και αυτές φυσικά που ανεβαίνουν».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.