Νυχτερινόθεραπεία με το Tokyo Theater

Κάτι θέλω να πω και το ξεκινώ από τα ρηχά νερά. Κάποιοι έμαθαν την ύπαρξη του live clubbing από τo Tokyo Theater. Ναι γιατί απ’ αυτό το νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ήρθε το νέο μοντέλο στη ταλαιπωρημένη νύχτα. Τέρμα όπως την ξέραμε, με πολυμελή σχήματα και με την προσωπική σφραγίδα του “νταβατζή” τραγουδιστή. Και έτσι έφτασε εδώ που έφτασε, ένα βήμα πριν το κενό! Ωιμέ, ωιμέ, να βροντοφωνάξω λες να είμαι στην Επίδαυρο. Δεν είμαι υπερβολικός, την πραγματικότητα ακούω. Ε, είναι κρίμα να μη γνωρίζετε έστω τα βασικά.

Πόσο πιο φτωχός θα ήταν ο νυχτερινός κόσμος χωρίς το Tokyo! Από το 2017 που γεννήθηκε μέχρι σήμερα (30 Σεπτεμβρίου 2023) δεν σταματάει να εξελίσσεται. Ποτέ δεν λέει τώρα τα έχω καταφέρει, κατεβάζω μια ταχύτητα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οφείλεται σε αυτόν τον συνδυασμό, που τα τελευταία χρόνια ήρθε, με εντυπωσιακά αποτελέσματα, άλλαξε το τοπίο : Είναι τα αδέρφια Βουτυράκος (Γιάννης και Σταύρος), οι μάγοι στη διεύθυνση ορχήστρας. Που τολμάνε να κοιτάνε ψηλά με το κεφάλι χαμηλά. Και ο Μιχάλης Τουραταζίδης, τον λένε ο «Mr σουξέ», γιατί είναι ένας μεγάλος συνθέτης, από τους κορυφαίους.

Τι άλλο; Και η Ιουλία Καλλιμάνη, όμως! Η τραγουδίστρια εκείνη, με λαϊκή φωνή που σε αγγίζει, ακόμη και αλλεργία να έχεις σε αυτό το είδος μουσικής. Το πιο σπουδαίο είδος. Η ψυχή της νύχτας, από αυτό έχουμε στέρηση..Ε, θα ήταν αδικία, να μην συναντηθεί στο δρόμο της με Βουτυρακαίους και Τουρατζίδη. Και στην δεύτερη σεζόν τους, παρουσιάζουν σπουδαίο έργο.

Και ένας κουφός αισθάνθηκε το μέγα θόρυβο στο Tokyo Theater. Ήταν μια μεγάλη βραδιά η χθεσινή, είχε την συμβολή του Χάρη Σιανίδη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.