Γιατί το Lohan είναι ο βασιλιάς του clubbing

Επί του θέματος. Αν διαβάσεις ότι πήρε το όνομά του από την ιδιοκτήτρια του Lindsay Lohan και αποτελεί ίσως ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Αθήνας, τις τελευταίες δεκαετίες. Ότι η μεγάλη του χωρητικότητα, ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος του, ο άριστος ηχητικός εξοπλισμός και το άψογο προσωπικό αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά που το έχουν κάνει στο αγαπημένο νυχτερινό προορισμό. Οτι σ’εναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, στην Ιερά Οδό 30-32, φιλοξενείται στον χώρο όπου έχουν φιλοξενηθεί κάποια από τα μεγαλύτερα brands της νυχτερινής διασκέδασης, όπως το Dream City και το Spell. Ότι το συγκεκριμένο club, αποτελεί το μοναδικό μέγα – κλαμπ της Αθήνας, που ήρθε να φέρει άλλον αέρα στην έννοια του clubbing. Ότι συχνά, φιλοξενεί μερικούς από τους πιο διάσημους και αγαπημένους djs, που προσφέρουν ανεπανάληπτες βραδιές παίζοντας μεγάλες νέες και παλαιότερες επιτυχίες. Ότι είναι πολύ φιλικό απέναντι στους πελάτες. Ότι η ατμόσφαιρα του θυμίζει φεστιβάλ. Ότι υπάρχει πολύ καλή οργάνωση από την ώρα που θα βρεθείς στην είσοδο μέχρι και την αποχώρηση σου. Ότι σας το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα περάσετε αξέχαστα!

Ποιο είναι αυτό το κλαμπ; Το Lohan, η νούμερο ένα πρόταση, η καλύτερη, η πιο ποιοτική και σίγουρη. Ένα σημαντικό κεφάλαιο στην νυχτερινή ζωή της χώρας. Και, τέλος πάντων, κανείς δε μπορεί να το ανταγωνιστεί, είναι ο βασιλιάς. Και μην το ψάχνεις και πολύ…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το Τσίπας Μπλοκ, που δεν λεέι ότι θέλει. Δημοσιεύει περιεχόμενο από το Instagram, από το χθεσινό opening. Ο “μαέστρος” Χάρης Σιανίδης το ανέλαβε. Όλους τους είδαμε εκεί, ως ειδικοί στο είδους τους, σίγουρα με εμπειρίες πολλές, να εκτίθονται στα φώτα..Σχεσάκηδες, ελεύθεροι, realityτάκηδες, σχεδιαστές, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, dj, επιχειρηματίες. Ό,τι έχει να κάνει με συνομιλητής του “Θεού ξεχωρίζω από το πλήθος”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.