Η νύχτα των πονηρών! Ξέρουμε ποιοι είναι, έχουν καρφωθεί- Απόψε πρέπει να γραφτεί το τέλος τους

Φίλος από την Αθήνα, με πληροφόρησε ότι μαγαζιά συγκεκριμένα, σε περιοχές συγκεκριμένες, θα ανοίξουν. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ; Στα κρυφά και παρανόμως. Ασφαλώς ξέρετε πως η αλλοπρόσαλλή, αλλανταλον τελείως, κυβέρνηση, αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατέβασε το γενικό στην νύχτα. Και δεν ξέρουμε πόσο σύντομα θα το ξανά ανεβάσει. Και στη ζωή τους πλέον, θα ψαχτούν με άλλα πράγματα, με άλλα κόλπα, να γεμίσουν την καθημερινότητα τους. Και πάλι και μόνο και στο πάρα ένα και ενώ το προηγούμενο βράδυ, τους έλεγαν πως δεν θα το κάνει, συνεχίστε την προετοιμασία σας. Μικρά, όχι μεγάλα, όχι του σαλονιού, αυτά του δεν ξεπερνούν τη μιάμισυ πιθαμή. Οι πονηροί, βλέπεις. Η καλύτερη ευκαιρία να γεμίσουμε τις τσέπες ! Τώρα λένε, που κλαίνε όλοι. Αν όχι απόψε, πότε…

Είδες οι πονηροί! Και που ‘σαι ακόμα. Επειδή το κόλπο δεν είναι καινούργιο, είναι παλιό. Φαίνεται ήδη, πως αύριο η νύχτα συνολικά, θα κρεμαστεί στα μανταλάκια, από το μιντιακό και το πολιτικό σύστημα. Να αυτοί φταίνε πάλι, δεν σέβονται τίποτα, δεν έχουν τον θεό τους, μην ακούσουμε ξανά το όνομα τους, μια για πάντα να πεθάνουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να τα ξεχάσετε αυτά. Δεν γίνεται να τους βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους. Δεν κατάλαβα. Τι φταίει ο Μπερτάκης, ο Γιγουρτάκης, ο Μαρασούλης, ο Βουτυράκος, ο Ματσίκας, ο Μούτσος, οι Voodaioi, o Μωράκης, ο Κοντόπουλος, ο Τσακουμακος, ο Παπαγεωργίου, o Πριόβολος, ο Πετρογιάννης., ο Γκουγκούσης…Που στους ελαχίστους μήνες που πρόλαβαν να δουλέψουν, ήταν τυπικοί και σωστοί..Και στο τελευταίο χαστούκι, έδειξαν στάση “Προέχει η υγεία, Βάζουμε και πάλι πλάτη. Και ας είμαστε πληγωμένοι και προδομένοι”. Να το επισημάνουμε αυτό, υπάρχει και κόσμος σωστός στη νύχτα, που έχει πάρει στα πολύ σοβαρά την δουλειά του, δεν είναι όλοι λαμόγια. Δεν είναι όλοι για το ίδιο τσουβάλι. Η μπάλα, δεν γίνεται να τους πάρει όλους. Πρέπει να μπει διαχωρισμός, να μάθουμε τη διαδικασία του διαχωρίζω.

Καρφώθηκαν πολύ, μέσω διαδικτύου, τα παράνομα, τα κρυφά, τα επικίνδυνα, τα “τους γράφω όλους στα αρχ@@ια μου. Δεν περιμένω τις αποφάσεις της κυβέρνησης,” κορονοπάρτι. Που απόψε θα πατήσουν επί πτωμάτων, για να κονομήσουν. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, που φτάνουν στο tsipasblog.gr, στο Γκάζι, κακός χαμός εκεί. Στη Κυψέλη, στο Πειραιά, στο Μπουρνάζι, αλλά και στη Γλυφάδα, μόνοι τους αυτοκαρφώνονται, με αφίσες και prive καλέσματα. Είδες οι πονηροί! Είναι επικίνδυνοι και ο βαθμός επικινδυνότητας τους, δεν ορίζεται από κάποιο πρόστιμο πιθανό, που θα τους επιβληθεί. Η ίδια, η υγιής Νύχτα, πρέπει να τους αποβάλει από το παιχνίδι, να μην περιμένει τον κάθε αρμόδιο της κυβέρνησης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.