Η νύχτα της Πάτρας δεν είναι αυτή που ήταν, πολλά σκαλιά έχει ανέβει και δεν περνάει απαρατήρητο! Σενάριο να ξαναγυρίσει το Αρείων Live Stage, από την σύμπραξη Αιγιώτη και Αθηναίου επιχειρηματία

Δεν το συζητάμε ότι η φετινή νυχτερινή Πάτρα, δεν θυμίζει σε τίποτα ότι πρόσφατα ήταν νεκρή. Έχει αναστηθεί, έχει ανέβει πολλές κατηγορίες, και όπως γίνεται σε κάθε τέτοια περίπτωση, που βρισκόταν στον άλλο κόσμο και γυρίζει πίσω. Τους αφήνει με ανοιχτό το στόμα όλους, βγαίνει μεγάλη έκπληξη και δέος. Αυτό είναι κι όχι κάτι άλλο.

Σου έδωσα το τυράκι, για όσους δεν ξέρουν, δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει παρουσιαστεί για το Αρείων Live Stage, που τα τελευταία χρόνια το έχουν εγκαταλείψει, μα να, ίσως να ξαναγυρίσει. Θυμάστε τι μαγαζί ήταν, μαγαζί κυβέρνηση..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τώρα που μέσω του tsipasblog.gr, τα πάντα ταξιδεύουν παντού, έχει μπει στο δρόμο να το ψάξει το θέμα, γειτονικός επιχειρηματίας, δηλαδή από το Αίγιο. Μόνος του; Όχι! Με Αθηναίο παράγοντα της νύχτα και όχι μόνο, που χθες ήταν στο Αίγιο, που στο παρελθόν είχε ακουστεί το όνομα του για την Παναχαϊκή. Και δεν είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.