Η Νύχτα συναντιέται με την Κυβέρνηση

Αποκλειστική πληροφορία έχω. Και δεν βλέπω το λόγο να την κρατάω στο συρτάρι. Κάποιοι παίκτης της νύχτας, αυτοί με τα καθήκοντα, την αρμοδιότητα από τον Σύλλογο, των μπουζουκιών, θα συναντηθούν την εβδομάδα αυτή λογικά, με ηγετικά μέλη της κυβέρνησης, για να συζητήσουν, το άνοιγμα τους. Για το οποίο, στην προηγούμενη συνάντηση, τους είχαν ότι θα είναι 15/06.

Κατάφερα να μάθω ότι – επί της ουσίας κι όχι στους τύπους- αυτό μπορεί να μετατεθεί για το τέλος του Ιουνίου. Και επίσης έμαθα πως στην 7η Επιστρεπτέα προκαταβολή έδωσαν, στις περισσότερες περιπτώσεις, 8 χιλιάρικα. Και το κλάμα έπεσε αβέρτα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και γιατί δεν έχουν ανακοινώσει 8η; Τι, δηλαδή, δεν θα δώσουν; Γιατί θα ανοίξουν; Και αν ανοίξουν, θα είναι για όλους, κλειστά και ανοιχτά και με όρους για να κρατηθούν στη ζωή; Με ωράριο αρχικά μέχρις τις 2, μετά έως τις 4 και μέχρι να το καταργήσουν τελείως ; Και με χωρητικότητά, το ξεκινάμε με το 50%, το πάμε στο 70%, το οποίο για τη ζούλα και τα κρυφά, θα είναι το ιδανικό;

Αύριο, θα σας έχω νεότερα.

Διαβάστε επίσης : Με Άδωνι Γεωργιάδη τα είπε ο Τάκης Γιγουρτάκης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.