Η νύχτα αμφισβητεί τον Μητσοτάκη- Βλέπουν πάλι Τσίπρα

Κυριάκος Μητσοτάκης - Αλέξης Τσίπρας

Σε αμφισβήτηση από τους νυχτόβιους ο Μητσοτάκης. Καθόλου πάλι τούτο. Τον αμφισβητούν γιατί θεωρούν ότι τους οδηγεί σε βέβαιο και βίαιο θάνατο. Έκαναν το κορόιδο. Τους τουμπεκήδες μέχρι τώρα, δεν μιλούσαν, και γιατί να μιλήσουν, όταν η πλειοψηφία της νύχτας στήριξε στα φανερά και όχι στα κρυφά, την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ. Άλλα, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Δεν τo κρύβουν, πλέον, μετά τα τελευταία μέτρα για την νύχτα, που την αποτελειώνει, αλλά και το ορατό ενδεχόμενο ενός νέου lockdown. Δεν τους κάνει πια, όπως λένε στο περίγυρο τους, αφού πρώτα ο Μητσοτάκης, τους έδειξε ότι η νύχτα δεν του κάνει. Δεν την θέλει. Σύμφωνα πάντα με τα τελευταία λεγόμενα των νυχτόβιων.

Μιλάμε σοβαρά. Διαφωνούν οι γνήσιοι δεξιοί της νύχτας με την στάση του Μητσοτάκη να βάλει λουκέτο στην πόρτα νύχτα, στις πόρτες των μαγαζιών. Κι αφού δεν θέλουν τον Μητσοτάκη, να μας δείξουν ποιον θέλουν. Όχι τίποτα άλλο, να ξέρουμε ποιον να ψηφίσουμε εκείνον ο οποίος θα εκφράζει με συνέπεια τις αρχές και τις αξίες της νύχτας. Δεν ξέρω ποίον θέλουν. Αυτό που ξέρω είναι πως αρχίζουν να το πιστεύουν, πως με όλα αυτά που έχουν συμβεί με τον Μητσοτάκη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγάλει πάλι τον Τσίπρα πρωθυπουργό. Ότι θα τον πάρει ξανά η πάνω βόλτα, θα αρχίσει να κερδίζει συνεχώς πόντους, όσο αυτή η κυβέρνηση το πάει έτσι το έργο και ο Τσίπρας κάνει σοβαρή αντιπολίτευση. Και γιατί να μη το πιστεύουν και κυρίως να μη το θέλουν. Φυσικά όχι γιατί πιστεύουν το παραμύθι του Σύριζα ότι είναι… αγωνιστές του λαού, αλλά με τον Σύριζα στα πράγματα, δεν τους κυνήγησε ποτέ. Δεν τους ενόχλησε ποτέ..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της νύχτας.

Διαβάστε επίσης : Καλά τα είπε, αλλά δεν έχει σημασία

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.