Νότης Σφακιανάκης: Τι λέει ο ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, για την κατοχή όπλου και ναρκωτικών (video)

Νότης Σφακιανάκης - Αλέξης Κούγιας

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ανέλαβε την υπεράσπιση του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος συνελήφθη χθες κατά τη διάρκεια ελέγχου για να διαπιστωθεί αν υπήρχε λόγος για τη μετακίνηση του στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονoϊό.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί εντόπισαν μικροποσότητα κοκαΐνης και όπλο στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή και τον συνέλαβαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αρχικά, ο Νότης Σφακιανάκης αρνήθηκε ότι είχε οτιδήποτε παράνομο μαζί του. Αλλά ένας από τους αστυνομικούς που έκαναν τον έλεγχο είδε ένα μικρό τσαντάκι στο κάθισμα του συνοδηγού και του ζήτησε να το ανοίξει.

Εκεί, βρέθηκαν το 9αρι πιστόλι μάρκας Beretta, ένα teaser και ένα σακουλάκι λευκή σκόνη. «Είναι αυτό που ξέρετε. Είναι για προσωπική χρήση» ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η απάντηση του Νότη Σφακιανάκη όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν τι είχε μέσα το σακουλάκι.

Όσον αφορά στο όπλο, είπε πως το έχει μαζί του γιατί κινδυνεύει και υποστήριξε ότι η άδειά του είχε λήξει και δεν την είχε ανανεώσει.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Α.Τ. Αργυρούπολη και από εκεί στο Τμήμα Ασφάλειας Βουλιαγμένης, όπου ο Νότης Σφακιανάκης πέρασε τη νύχτα.

Σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του τραγουδιστή, σημείωσε ότι ο τραγουδιστής έχει χρόνια νόμιμη άδεια οπλοφορίας απλά είχε λήξει χωρίς να το γνωρίζει, ενώ σχετικά με τα ναρκωτικά επισήμανε ότι δεν ήταν δικά του.

«Ο Νότης χρόνια ολόκληρα έχει νόμιμη άδεια κατοχής όπλου. Ένα συγκεκριμένο, 9 χιλιοστών διαμετρήματος. Λόγω κορονοϊού δεν είχε ανανεώσει την άδεια και γι’ αυτόν τον λόγο και  κατηγορήθηκε για κατοχή όπλου. Κατά την έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών, την οποία αρνήθηκε ότι είναι δική του κι έχει δώσει εξηγήσεις και θα τις δώσουμε και στο δικαστήριο. Και ένα τίζερ όπλο. Και λόγω αυτών των δύο όπλων του αποδόθηκε η κατηγορία της οπλοκατοχής» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.