Νομοσχέδιο για να ενωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση

Όσο υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία θα είναι κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός, οπότε η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή νομοσχέδιο, που θα διασφαλίζει την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα σατιρικές εκπομπές και σατιρικοί καλλιτέχνες, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια, αφού όλα στην Ελλάδα είναι σάτιρα. Από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο Έλληνα.

Δεν είναι σάτιρα αυτή η σκηνή από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ανεβαίνει πάνω η Όλγα Γεροβασίλη με ύφος και βραχνή φωνή παλιάς τσατσάς σε μπουρδέλο -“αγόρια, αυτά είναι τα κορίτσια μας, τσιμπουκάκι, καρεκλάτο, πισωκολλητό, πεντακόσια κι όποιος γουστάρει”- και πιάνει κουβέντα με υπονοούμενα με το νέο τεκνό, τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ ο νταβατζής, Αλέξης Τσίπρας, παρακολουθεί τις εξελίξεις από το σπίτι του;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δηλαδή, υπάρχουν άνθρωποι που τα βλέπουν για σοβαρά όλα αυτά;

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται πως ό,τι έχει απομείνει από τον ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί και δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσει ποτέ ξανά κεφάλι;

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ακόμα πολιτικό κεφάλαιο θα βρισκόταν σήμερα με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη, στο παρασκήνιο τον Νίκο Παππά, τον Ιάγο από τα Lidl, και την Έλενα Ακρίτα να παίζει την Αστέρω σαν Αριστέρω;

Βέβαια, όταν κάνεις το συνέδριό σου σε γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, περιμένουμε και λίγο σόου με ξύλο, πέρα από διάφορους βλαμμένους και διάφορες βλαμμένες που απαγγέλλουν ανοησίες σαν πεντάχρονα στο νηπιαγωγείο:

Είμαι μια Ελληνοπούλα
που σαν μια Σουλιωτοπούλα
αγαπώ με την καρδιά μου
την πατρίδα την γλυκιά μου.

Κι αν ο εχθρός μας έρθει πάλι
με σκοπό να την προσβάλει
ΟΧΙ!δε θα τον αφήσω
και θα του φωνάξω πίσω!

Λοιπόν, πάμε μια επανάληψη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την χρεοκοπία της χώρας, ήταν το τελευταίο χαρτί του συστήματος για να περάσει ένα νέο Μνημόνιο και να βγάλουν τον σκασμό οι Έλληνες για πάντα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ένα πολιτικό ζόμπι, ένας πολιτικός απατεώνας, ένα κωλόπαιδο (σ.σ. Αυτούς τους χαρακτηρισμούς για τον Αλέξη Τσίπρα, τους είχα γράψει σε κείμενα του 2015, όταν έπρεπε· αν πατήσετε τα λινκ, θα το διαπιστώσετε. Όχι, γιατί μετά από όλα αυτά, κάποιοι τον έχουν ακόμα για είδωλο τον Τσίπρα. Μπράβο, συγχαρητήρια.)

ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας έφεραν σε πέρας την αποστολή τους, ανέτρεψαν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του 2015 -του πρώτου δημοψηφίσματος που έγινε στην Ελλλάδα μετά από 41 χρόνια-, έκαναν κουρέλι το Σύνταγμα της χώρας, γελοιοποίησαν την έννοια και τους αγώνες της αριστεράς, κατάφεραν να γιγαντώσουν την αποχή από τις εκλογές μετά την ανατροπή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, κατάφεραν να χάσουν ένα εκατομμύριο ψήφους, έκαναν πρωθυπουργό το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη, ξαναέκαναν πρωθυπουργό το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη, και δεν έχουν πια λόγο ύπαρξης. ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας τα έκαναν όλα. Η πρεσβεία είναι πολύ ευχαριστημένη από τον Αλέξη και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι βρέθηκε ο εφοπλιστής πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τις ΗΠΑ, που λέει “ψηφίστε με γιατί είμαι καλός άνθρωπος”. Πάντα είναι ωραίο το happy end, όταν έχει και πολύ γέλιο.

Βέβαια, οι πιο αστείοι από όλους είναι αυτοί που ακόμα τα παίρνουν στα σοβαρά όλα αυτά στο προτεκτοράτο. Και ελπίζουν ακόμα σε Μητσοτάκηδες, εφοπλιστές και κόμματα για να τους λύσουν τα προβλήματα. Δεν λύνεται το πρόβλημα της ηλιθιότητας. Μεταμόσχευση εγκεφάλου δεν έχει γίνει ακόμα.

πηγή: pitsirikos.net

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.