Νίνο: Το teaser βίντεο του Tokyo, για λίγους και ψαγμένους

Είναι πράγματι σπάνιο, αισθητικά ιδιαίτερο, ειδικό, ξεχωριστό. Που έχει κατορθώσει να κάνει κοινό και ΜΜΕ, να ασχοληθούν μαζί του. Να το ξεχωρίσουν, να το προσέξουν, να τους τραβήξει την προσοχή, να έχουν στρέψει το βλέμμα τους πάνω του. Που από αυτόν μόνο θα το περιμένανε, κανέναν άλλον. Γιατί δεν είναι μια απλή περίπτωση καλλιτέχνη, τον λες και φαινόμενο.

Λέμε για το teaser βίντεο του Tokyo Theater, που προαναγγέλλει την άφιξη του πολυτάλαντου Νίνο Ξυπολιτά, η οποία έχει δρομολογηθεί για αυτή την Παρασκευή 25/2. Κατάλαβες τώρα, γιατί επέλεξε το νυχτερινό κέντρο του Γιάννη και Σταύρου Βουτυράκου. Γιατί από την πρώτη στιγμή που τους είδε και μίλησαν, κατάλαβε τι να πάνε να επιχειρήσουν. Να βγάλουν φράγκα, όχι. Την τρέλα τους, για αυτό που από μικρά παιδιά κάνουν, είναι ένας από τους πολύ βασικούς λόγους της ύπαρξης τους και ακόμη και να τους έδινες ένα εκατομμύριο, δεν θα το αντάλλαζαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Παράνοια !!! Αν το ακούσεις, μήπως με πεις τρελό

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.