Για Νικηφόρο, πρεμιέρα στο Voe, συνέχεια στο θρίαμβο

Ο Νικηφόρος είναι στα πάνω του. Τον έχει πάρει η πάνω βόλτα, και είναι όπως λέμε στο πάνω χωριό, στην πάνω γειτονιά. Πάνω βόλτα σημαίνει ότι τσουλάς προς τα πάνω και είναι απίθανο να κατεβάσεις κεφάλι από τη μια στιγμή στην άλλη. Γιατί;

Επειδή και να φυσήξει δυνατός αέρας, δεν θα τον παρασύρει.. Κάποια πραγματάκια έχει κάνει σωστά, και δεν ζαλίζεται στο καράβι μέσα, ακόμα κι όταν η θάλασσα έχει κύμα. Κάτι, λοιπόν, κινείται προς στη σωστή κατεύθυνση, είναι στη θέση του στον Νικηφόρο και η τραγουδιστής είναι από νίκη σε νίκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι είναι. Αρχή του χειμώνα, έως τώρα, αρχή καλοκαιριού, Η πραγματικότητα για τον Νικηφόρο, είναι ένα όνειρο, βγαλμένη από παραμύθι, απίστευτα εμπνευσμένη. Απανωτά sold out πρώτα στο Voodoo club της Αθήνας, απανωτά sold out και δύο φορές παράταση εμφανίσεων μετά στο Delilah Nights της Θεσσαλονίκης. Επέστρεψε στην Αθήνα, πάλι στην ίδια ομάδα, που τον πίστεψε, τον έβαλε στο σωστό δρόμο και άλλαξε την ιστορία του, και ετοιμάζει ακόμη πιο μεγάλα από τον επόμενο χειμώνα. Προχθές, Παρασκευή 13 Μαΐου, έκανε πρεμιέρα στο παραλιακό Voe, όπου θα περνάει πλέον τις Παρασκευές του.

Έτσι όπως είναι σήμερα ο Νικηφόρος, καλύτερος από ποτέ, το να προκύψει απλά η καλή εμφάνιση, η συμπαθητική, δεν θα ήταν το υψηλότερο από τα αναμενόμενα. Απεναντίας, ο χαμός, ο θρίαμβος και οι σαμπάνιες, ήταν. Και αυτό έγινε!

Στη λαμπερή πρεμιέρα έδωσαν το παρών πολλοί celebrities οι οποίοι το διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανάμεσά του ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Θέλξη, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Μάνος Ιωάννου, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Φρέντυ Καλομπράτσος.

Τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.