Η Άννα Βίσση έχει φτάσει σε επίπεδο που λίγοι καλλιτέχνες μπορούν να ονειρευτούν. Τα έχει κάνει όλα: από θρυλικά live στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο μέχρι ιστορικές συνεργασίες, κάθε της εμφάνιση γίνεται γεγονός και κάθε πρεμιέρα στο Hotel Ermou, όπου βρίσκεται για δέκατη συνεχόμενη σεζόν, μοιάζει με γιορτή. Το κοινό την αποθεώνει, η ενέργειά της στη σκηνή είναι αστείρευτη και η σχέση της με το κοινό μοναδική.
Κι ενώ όλοι ασχολούνται με τη θριαμβευτική της επιστροφή, στα αυτιά του Tsipas Blog έφτασαν πληροφορίες -από δύο διαφορετικές πηγές- που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε: τον επόμενο χειμώνα, η Βίσση σκέφτεται να κάνει μια στροφή από τα κλασάτα και κυριλέ μπουζούκια και να παρουσιάσει ένα νέο, πολύ διαφορετικό και διαγωνιστικό project, μαζί με τον Νίκο Καρβέλα, ενσωματώνοντας θεατρικά στοιχεία στη σκηνή.
Έτσι ακούσαμε…
Αν τελικά οι φήμες αποδειχθούν αληθινές, είναι απόλυτα κατανοητό. Στο κομμάτι της νύχτας, η Άννα Βίσση τα έχει κάνει όλα, έχει τερματίσει τις πίστες και πλέον είναι λογικό να θέλει μια νέα εμπειρία που θα ξυπνήσει τη σπίθα ξανά – για εκείνη και για το κοινό της.
