Νέο νυχτερινό κέντρο για την Λένα Ζευγαρά ;

Νέο νυχτερινό κέντρο για την Λένα Ζευγαρά ;

Το παρόν και το μέλλον της Ζευγαρά, μετά τον Μιχάλη Τουρατζίδη, περνάει από τον Γιάννη Βουτυράκο. Αρέσει ή όχι αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο γνωστός και πολύπειρος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου “Tokyo”, μετά τον Τουρατζίδη, είναι ο μεγαλομέτοχος της ερμηνεύτριας, ο ιδιοκτήτης του “μαγαζιού”. Γιατί “μαγαζί” είναι η Ζευγαρά, με έσοδα και έξοδα.

Κατόπιν τούτου, δεν θα υπάρξει κάτι άλλο χωρίς τον Βουτυράκο, αν ο ίδιος δεν συμφωνεί. Βεβαίως, και άλλα αφεντικά της νύχτας θα ήθελαν να εντάξουν το “φαινόμενο” Λένα Ζευγρά στο δυναμικό τους, όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ούτε με “πραξικόπημα”. Επειδή, ο όποιος ενδιαφερόμενος, ακόμη και να βάλει μπροστά τα… μεγάλα μέσα, τουτέστιν τα πακέτα με λεφτά, πρέπει να γνωρίζει ότι έχει “κλειδώσει” στον Βουτυράκο και για του χρόνου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε αυτό το γεγονός, βέβαιο και μελλοντικό, υπάρχουν δύο σενάρια. Το πρώτο αναφέρει πως θα αυξήσει την χωρητικότητα του Tokyo. Ενώ ένα ποστάρισμα στο Instagram του αδερφού του Σταύρου, ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει κάτι πολύ πιο ενδιαφέρων, που αν ολοκληρωθεί, θα αποτελέσει εξέλιξη “βόμβα” για ολόκληρη την αθηναϊκή νύχτα. Αναφέρομαι στο νέο χώρο διασκέδασης, που απ’ τον Βουτυράκο και τους συνεργάτες του άρχισε να ετοιμάζεται, και στο οποίο θα φιλοξενήσει τον επόμενο χειμώνα την “δυνατή” Λένα Ζευγαρά.

Δείτε το βίντεο του Σταύρου Βουτυράκου και θα καταλάβετε τι εννοούμε! 

Βέβαια, υπάρχει και τρίτο σενάριο, να είμαι σωστός, αλλά κατά το ήμισυ. Ναι, δηλαδή, να ετοιμάζει νέο επιχειρηματικό άνοιγμα ο Γιάννης Βουτυρακος, που, όμως, δεν θα αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση. Αφού, για όσους τον ξέρουν, εμπλέκεται και σε άλλες μεγάλες δουλειές, με ναυαρχίδα των δραστηριοτήτων του, τον πολυτελή τουρισμό στο νησί της Ζακύνθου, και όχι μόνο.

Διαβάστε ακόμα: Στους τραγουδιστές του 2019, η Λένα Ζευγαρά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.