Νέα μυστική δημοσκόπηση του tsipasblog, για την ΝΔ, για την Α’ Αθηνών – Ποιος πρώτος, δεύτερος, τρίτος, τέταρτος…Και το “κλάμα” στον Μητσοτάκη, να τον κάνει Υπουργό, για λόγους …υστεροφημίας

Ρε, είσαστε πολύ πολύ τυχεροί εσείς. Ακόμη μια μυστική δημοσκόπηση του tsipasblog. Που λέει πολλά, πάρα πολλά. Αφορά την Νέα Δημοκρατία και την Εκλογική Περιφέρεια Α’ Αθηνών. Στη δημοσιοποίηση των ευρημάτων, πάμε κατευθείαν :

-Πρώτος ο Βασίλης Κικίλιας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

– Δεύτερη η Όλγα Κεφαλογιάννη

-Τρίτος ο Νικήτας Κακλαμάνης

– Τέταρτος ο τέως Επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο οποίος, για λόγους υστεροφημίας, στη συνάντηση, που είχε προ ημερών με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη..Του “κλάφτηκε”. Ζαλίζεται και μόνο να φανταστεί τον εαυτό του, να μην γίνει Υπουργός, στον ανασχηματισμό που θα το κάνει, λογικά, ή πριν το 15άυγουστο, ή μετά τις 25. Με τίποτα αυτό δεν το φαντάζεται, πριν τις εκλογές.

Διαβάστε επίσης : Η μυστική δημοσκόπηση μεγάλης Πρεσβείας, για το Τσίπας Μπλοκ – Αυτοί είναι που ζητάνε εκλογές, εδώ και τώρα, αλλά o Μητσοτάκης περιμένει το πουγκί με τε λεφτά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.