Βαρδής Βαρδινογιάννης και εβραίοι «τελείωσαν» τον Μητσοτάκη χθες το βράδυ στα Ανώγεια της Κρήτης- Επιστράτευσαν τον Καραμνάλη από την εφεδρεία και του πήρε το κεφάλι – «Άλλο το να σαι αετός και άλλο να τον κάνεις. Άλλο το να θωρείς κορφές και άλλο να τις φτάνεις»– Οι εξελίξεις στη ΝΔ είναι πια ραγδαίες- Γενική ανταρσία

Τον τελείωσε τον Μητσοτάκη μεθερμηνεύοντας και τους βουλευτές της ΝΔ που βλέπουν ότι τους πάει σε συντριβή.

Φως άπλετο φως στις υποκλοπές ζητησε ο Καραμανλής απο την Κρήτη

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η νέα Μάχη της Κρήτης ξεκίνησε χθες στα Ανωγεια της Κρήτης, όπου ο Κώστας Καραμανλής σε εκδήλωση για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη έριξε ευθείες βολές στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με τις παρακολουθήσεις. Και από χθες το βράδυ ο Μητσοτάκης δεν θα κάνει ήσυχο ύπνο καθώς η παρέμβαση Καραμανλή θα απελευθερώσει φωνές εντός της Νέας Δημοκρατίας (ο Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε προχθές για τις υποκλοπές) που θεωρούν τον πρωθυπουργό υπέυθυνο για τις υποκλοπές. Και σε αυτόν τον αντιδημοκρατικό δρόμο ο Μητσοτάκης για να σωθεί πάει να εμπλέξει το κόμμα του, που αξίζει να δούμε πως θα συμπεριφερθεί εφεξής.

Ενώπιον ενωπίω με τις ευθύνες της έθεσε την κυβέρνηση αλλά και τον ίδιον τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη για το ζήτημα των παρακολουθήσεων ο πρώην πρωθυπουργός Κων. Καραμανλής και μάλιστα με τρόπο άμεσο και ιδιαίτερα αιχμηρό. Απευθυνόμενος, μάλιστα, προς τον κ. Μητσοτάκη σημείωσε ότι η επίκληση του απορρήτου σε τετοιες περιπτώσεις, υποτάσσεται στην ανάγκη κάθαρσης του δημόσιου βίου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.