Λίγες ώρες μετά!!! Παίρνει τα κεφάλια των Καραμανλικών ο «αμήχανος» και «μουδιασμένος» Μητσοτάκης – Σε χίλια κομμάτια διασπάται η ΝΔ, άρχισε ο εμφύλιος

Εδώ και λίγη ώρα, ο πρωθυπουργός γίνεται αποδέκτης εισηγήσεων για «ξεκαθάρισμα» του κόμματος, επιβεβαιώνοντας αυτούς που ξέρουν. Το πως παίζεται το πραγματικό παιχνίδι πίσω από τις κουρτίνες!

Ο στενός κύκλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, υποστηρίζει ότι δεν μπορεί η Νέα Δημοκρατία να πάει σε εκλογές με την συγκεκριμένη δομή, έπειτα από την εκκωφαντική παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή. Εισηγούνται μάλιστα να διώξει από το κόμμα όσους θεωρούνται «καραμανλικοί», κατά την διαδικασία επιλογής των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού θεωρούν ότι η χθεσινή ομιλία του κατά πολλούς φυσικού ηγέτη της παράταξης, εκτός από βαρύ κατηγορώ, ήταν και άκρως απαξιωτική για τον πρωθυπουργό . Μέχρι και η μαντινάδα στο τέλος, θεωρείται πως ήταν μία σαφέστατη ειρωνεία στο πρόσωπο του. Συμπεριλαμβάνουν μάλιστα και την αμφίσημη αποστροφή της ομιλίας Καραμανλή «Το να προκλήθηκαν τα γεγονότα αυτά από κυβερνητική πρωτοβουλία είναι εκτός από αντιδημοκρατικό και παράνομο, τόσο πέρα από κάθε όριο νοσηρής φαντασίας και πολιτικής ανοησίας που είναι αδιανόητο», ως βαρύτατη προσβολή στην ευφυΐα του Κυριάκου.

Μένει να δούμε εάν ο αμήχανος και μουδιασμένος Μητσοτάκης θα αποτολμήσει αυτό το μεγάλο βήμα, που ενέχει τεράστιο πολιτικό ρίσκο αλλά και θα σημάνει τη διάσπαση της ΝΔ. Σε κάθε περίπτωση, ο εμφύλιος μόλις άρχισε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.