Νέα επίθεση Τριανταφυλλόπουλου στον Κοψιάλη

Zougla.gr, ηλεκτρονική εφημερίδα, ιδιοκτήτης ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Αν κοιτάξεις το Google Analytics, στην πρώτη πεντάδα μόνιμα, σταθερά τα τελευταία χρόνια και Νο 1, αυτή την περίοδο. Σίγουρα ! Λόγω της αποκλειστικής συνέντευξης της Γεωργίας Μπίκα, που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό σε σουίτα 5άστερου ξενοδοχείου. Όλα τα κανάλια, συνδρομητικά κι όχι, έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες, την έπαιξαν. Παίζει μόνο αυτό!

Η επιτυχία είναι του Τρανταφυλλόπουλου, άρα αυτός επιλέγει το πως θα κάνει το παιχνίδι. Και ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι, είτε άμεσοι, είτε έμμεσοι, ξώφαλτσοι. Δηλαδή, τι; Στους δεύτερους, όπως φαίνεται, ανήκει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης. Για τον οποίον, έδωσε εντολή στο πεζικό, στο ναυτικό, στο ιππικό, σε όλη την δημοσιογραφική του δύναμη, να εξαπολύουν πυρ. Να ξεφωνίσουν το μεγάλο αφεντικό του ελληνικού instagram.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η επίθεση ξεκίνησε το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022, στο άρθρο υπό τον «#Cancel_Kopsialis»: Ο μισογύνης influencer και το εμετικό video…Και πριν λίγο, είχαμε την εξέλιξη της. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.