Να που βρίσκει τα φράγκα !

Δεν κώλωσε o Αρναούτογλου. Του έκανε ερώτηση επιτυχημένη, επιθετική, ιντριγκαδόρικη, αυτό που θα τον ρωτούσα και εγώ. Ο λόγος δεν είναι για κάτι προσωπικό, οικογενειακό, αλλά αφορά μπίζνες. Που τα βρίσκει τα λεφτά και κάνει τόσες μεγάλες παραγωγές. Από την τηλεοπτική του εταιρεία, που παίζει μπάλα με τα κανάλια (και όχι μόνο ένα) με το όνομα  Barkingwell Media.

Αυτό απάντησε ο Κοκλώνης : “Δεν παίρνουν πολλά οι παραγωγές μου, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, άρα τα κανάλια πληρώνουν. Πληρώνομαι και εγώ, αλλά την αμοιβή μου τη βάζω στην παραγωγή και πολλές φορές επενδύω παραπάνω.. “

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και δεν αποκλείεται ο άνθρωπος να λέει την αλήθεια. Το ότι είναι επιχειρηματίας, σημαίνει ότι δεν βάζει, για να μπαίνει μέσα. Σε καμία των πιθανοτήτων. Πρώτα εξασφαλίζουμε την ισοπαλία και μετά πάμε για την νίκη. Για να ξέρουμε τι λέμε. Επιχειρηματίας είναι ο Νίκος Κοκλώνης. Ακριβώς.

Τι θα πει δεν επιχειρηματίας ; Είναι αυτός που επενδύει με στόχο το κέρδος. Και οοοόλοι πρέπει να εύχονται να κερδίζει ο επιχειρηματίας. Να κονομάει από τις επενδύσεις του. Τα επιχειρηματικά του ανοίγματα. Επειδή έτσι μόνο ο κοσμάκης θα έχει δουλειά – το… δικαίωμα στην εργασία, που λένε. Το οποίο δικαίωμα το… παραχωρεί ο ιδιώτης, όχι το κράτος.

Αυτό ! Παραθέτω όλη την συνέντευξή του Νίκου Κοκλώνη στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.