Νάνος ο Τσίπρας μπροστά σε Καραμανλή, Παπανδρέου

Να το ξεκαθαρίσουμε. Ο σύριζας δεν είναι ‘’αρχηγικό’’ κόμμα, όπως το χαρακτηρίζουν οι αντίπαλοι του από αριστερά. Είναι ‘’προσωπικό’’ κόμμα. Υπάρχει διαφορά.

Αρχηγικό κόμμα λες εκείνο που στηρίζεται στον αρχηγό. Βεβαίως δεν υπάρχει κανένας σύριζας χωρίς τον Τσίπρα, τον γεννημένο το 1974, σα σήμερα 28 Ιουλίου. Ο Τσίπρας, λοιπόν, δεν είναι αρχηγός. Με την έννοια ότι δεν είναι ηγετικός. Απλά έκανε γκελ ως μπροστινός και γι΄ αυτό έχει μετατρέψει σε μεγάλο βαθμό σε Ι.Χ. το κόμμα. Προσωπικό κόμμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είναι Παπανδρέου, ο κανονικός Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας. Αμμόλοφος είναι σε σύγκριση με τα Ιμαλάια του Ανδρέα. Του χαρισματικού Αντρέα, ο οποίος λόγω του μαγνητισμού του έγινε πρωθυπουργός. Ο Τσίπρας δεν έγινε, οι συνθήκες τον έκαναν πρωθυπουργό.

Ούτε συγκρίνεται ο Τσίπρας με τον Καραμανλή, τον κανονικό Καραμανλή. Δεν μπαίνει καν τέτοια σύγκριση. Βαρύ πράμα ο ‘’εθνάρχης’’. Άλλο μέγεθος.Ο Τσίπρας βρήκε πόρτα ανοικτή και οι ξένοι του είπαν ‘’Πέρασε’’. Ουδείς άλλος στην Ιστορία πρωθυπουργός δεν ήταν τόσο ‘’συνεργάσιμος’’ με τους ξένους. Και για να τα λέμε όλα περισσότερο και από τον… αρχηγό τους yes men ήταν οι βουλευτές του Σύριζα. Προβατάκια της στάνης.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.