Η Νανά Τσαγκράκου αποχαιρετά τον Γιώργο Ποζίδη: «Πονάει η ψυχή μου, δεν μπορώ να αναπνεύσω»!

Η Νανά Τσαγκράκου αποχαιρετά τον Γιώργο Ποζίδη: «Πονάει η ψυχή μου, δεν μπορώ να αναπνεύσω»!

Από το απόγευμα της Πέμπτης 1 Αυγούστου, ο Γιώργος Ποζίδης δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Χωρίς να το περιμένει κανείς, εντελώς ξαφνικά, ο Ολυμπιονίκης της πάλης, πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και το «big boss» αρκετών κέντρων διασκέδασης, υπέστη ανακοπή καρδιάς και στα 63 του χρόνια «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων. Μάλιστα, συνάδελφοι, συνεργάτες, αλλά και άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν δεν έχουν σταματήσει να εκφράζουν τη θλίψη τους για τον θάνατό του μέσα από τα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Νανά Τσαγκράκου, η οποία αδυνατεί να πιστέψει πώς ο Γιώργος Ποζίδης δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Η ιδιοκτήτρια του Paparazzi Live, στον Πειραιά, λοιπόν, θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο. Έτσι, επικοινώνησε με το tsipasblog.gr, λέγοντας μας τα εξής :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Μου στοίχισε πάρα πολύ που έφυγε ο Γιώργος. θα φύγω το πρωί για την κηδεία. Ήταν αγαπημένος άνθρωπος, δεν υπάρχουν πλέον αυτοί οι άντρες. Πονάει η ψυχή μου, δεν μπορώ να αναπνεύσω». Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια της.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.