Ναι, η περιπέτεια της Γεωργίας δεν θα κριθεί στις καφετέριες, αλλά ούτε και στο Ζούγκλα

Η περιπέτεια της Γεωργίας δεν θα κριθεί στις καφετέριες. Τι εννοεί ο παίκτης Τριανταφυλλόπουλος; Μη μας ζαλίζετε τον έρωτα με άτομα και απόψεις, που δεν πιστεύουν, αμφισβητούν, παραμύθι θεωρούν την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Δεν τους γουστάρουμε αυτούς, άσε τι λένε. Θα τους διασύρουμε. Επίθεση με φωτιά και τσεκούρι. Είναι καλό αυτό ή, κακό; Οπωσδήποτε, δεν υπηρετούν τον πλουραλισμό. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, στο φινάλε.

Τι θα πει «Θα τους διασύρουμε»; Τι, λοιπόν, σημαίνει ότι «Μη μας ζαλίζετε τον έρωτα με άτομα και απόψεις, που δεν πιστεύουν, αμφισβητούν, παραμύθι θεωρούν την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη»; Είπες τίποτα; Ο Βεροιώτης επιχειρηματίας και μάρτυρας στην φάση της προδικασίας, Μπάμπης Ντόλιας, ανήκει στην κατηγορία αυτή. Και επειδή ανήκει, ήρθε το διπλό χτύπημα του Zougla.gr. Άρχισε με το άρθρο “Η «γυφτιά» των bitcoin” και συνέχισε σήμερα με το “Η περιπέτεια της Γεωργίας δεν θα κριθεί στις καφετέριες”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά αυτός δεν μασάει :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το ότι η υπόθεσή της Γεωργίας, δεν θα κριθεί στις καφετέριες, θα συμφωνήσω με τον Μάκη. Και συνεχίζω την σκέψη μου. Μιλάμε αντικειμενικά, όχι οπαδικά. Αλλά ούτε και στο δικό του γήπεδο. Που κάνει Μπαμ στην απόδοση του, πως αυτό θέλει να πετύχει. Η δουλειά είναι της δικαιοσύνης. θα δούμε από αυτή, να δίνει το αποτελέσματα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.