Στο μυαλό του Κιάμου τρυπώνει το Tsipas Blog

Βάλτο βαθιά στο μυαλό σου, μεγάλε. Αν περνιέσαι για μεγάλος. Αν θες οι άλλοι να σε περνάνε για μεγάλο, πρέπει να ξέρεις πως αυτό είναι άσχετο αν διαθέτεις πορτοφόλι χοντρό. Το Βαρύ όνομα προϋποθέτει και αυτό, αλλά και άλλα.. Η κουβέντα δεν είναι πολιτική, ποδοσφαιρική, καφενειακή. Είναι για το Tsipas Blog.

Στο ρεπερτόριο μας είναι και το τρυπώνουμε στο μυαλό του άλλου και να δούμε τι σκέφτεται, πως νιώθει. Ναι, το χούμε και θα το αποδείξουμε στον Πάμο Κιάμο. Όχι ότι στις 13 Μαρτίου, που θα εμφανιστεί στο σπίτι του Mega. Το καλοκαίρι, το τι θα κάνει. Εδώ σε θέλω. Σίγουρο χίλια τις εκατό πως θα συνεχίσει στο Posιdonio. Αδύνατον να μην συνεχίσει. Επιβάλλεται βέβαια να έχει ”τελειώσει” το θρίλερ με τον κορονοϊό και επιβάλλεται να γίνει και το άλλο, όμως. Δηλαδή, η νυχτερινή διασκέδαση να παίξει το έργο με το ωράριο, που λέμε ότι μπορεί να παίξει. Να το επαναφέρει η κυβέρνηση όπως ήταν πριν. Άντε έστω μέχρι 2-3. Αν γίνει το 8-12, εννοείται πως ο Κιάμος ούτε που το συζητάει να είναι στο Posidonio, όπως και πουθενά αλλού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Σίγουρα στο Posιdonio, αν δεν πεθάνει η ελπίδα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.