Mr Αγιονέρη: «Να μπουν όρια στα live, όχι να σταματήσουν τελείως»

Είμαι υπέρ στο να μπουν κάποια όρια, αλλά είμαι κάθετα αντίθετος στο να σταματήσουν τελείως τα τραγουδιστικά live από τα μικρότερα μαγαζιά, αυτά που δεν έχουν άδεια διασκέδασης, όπως σημείωσε ο Δημήτρης Βραχάμης. Ο ιδιοκτήτης του μουσικού μεζεδοπωλείου Αγιονέρι, μίλησε ακόμη για την πολύ δύσκολη επόμενη μέρα, αλλά και τον «Survivor» Τριαντάφυλλο.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε στο Tsipas Radio:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για την επιδίωξη του Συλλόγου των Νυχτερινών Κέντρων της Αθήνας, στο να δουλεύει ο καθένας στο είδος του : «Ήδη υπάρχει αυτός ο περιορισμός, για μέχρι 3 μουσικά όργανα και λειτουργία έως κάποια ώρα συγκεκριμένη. Αυτό δεν είναι άδικο. Θα ήταν σωστό να υπάρχει ένας περιορισμός και στα όργανα και στην ώρα. Άδικο θα ήταν να σταματήσει εντελώς αυτό το πράγμα»

Για το διαφαινόμενο άνοιγμα της εστίασης : «Υπάρχουν χιλιάδες μαγαζιά, που δεν έχουν εξωτερικό χώρο και όπως καταλαμβάνετε δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν. Βέβαια, και οι άλλοι, που έχουν χώρο έξω, θα το σκεφτούν πολλές φορές, βάζοντας κάτω το χαρτί και το στυλό. Γιατί αυτομάτως κόβονται οι αναστολές, κόβεται η μείωση των ενοικίων, κόβονται οι επιστρεπτέες προκαταβολές και κάποιές άλλες οικονομικές ανάσες από το κράτος. Που, για να τα λέμε όλα, θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερής τάσης, όπως συμβαίνει στην Γερμανία».

Για τον φίλο του Τριαντάφυλλο και την πορεία του στο Survivor : «Είναι τόσο αθώος και καλόψυχος, που, πολλές φορές, λέει τα πράγματα όπως ακριβώς τα σκέφτεται. Στα ίσα, δεν θα τα κρατήσει. Άρα, επειδή λειτουργεί έτσι, ίσως για αυτό να τον λένε ιντριγκαδόρο».

Διαβάστε επίσης : Αντιπρόεδρος Ιωνικού στο Tsipas Radio: «Δικό σας θέμα το θέμα Παπαγεωργίου, ο Τσιριγώτης είναι μόνος του»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.