Μπράβο Δημήτρη, σπουδαία κίνηση- Στηρίζει τους συνοριοφύλακες στον Έβρο

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Δεν είμαι ούφο, κάποιος εξωγήινος, δεν έπαθα την πλάκα της διαστημικής ζωής μου. Κάπου εκεί, αν κυκλοφορούσα στο διάστημα. Δεν μαρμάρωσα από την έκπληξη που το έμαθα. Δεν θα πω “Όχι, ρε, αυτός εδώ στη γη έχει χιούμορ”.

Ήμουνα με οικογενειακή φίλη μου, και το διάβασα. Με τα μάτια μου. O Πρόεδρος της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στέκεται στο πλευρό των σωμάτων ασφαλείας, που δίνουν τη δική τους μάχη αυτές τις ημέρες στον Έβρο, στέλνοντας βοήθεια μέσω της εταιρίας Superfoods.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το λιγότερο είναι να μιλήσει κανείς για συμπεριφορά που προασπίζει τα εθνικά μας συμφέροντα. Μπράβο Δημήτρη, σπουδαία κίνηση!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Με πλήρη συναίσθηση των δύσκολων ωρών που περνάει η Πατρίδα μας και με αίσθημα ευθύνης προς τους άντρες των σωμάτων ασφαλείας που υπερβάλουν εαυτούς για την ασφάλεια των συνόρων μας, η εταιρεία μας Superfoods S.A είναι δίπλα στις προσπάθειες και στις ανάγκες των ανθρώπων αυτών, και στέλνει άμεσα συμπληρώματα διατροφής
βασισμένα στις υπερτροφές για ενέργεια, τόνωση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Από τον Έβρο ως το Καστελόριζο χιλιάδες άντρες του Στρατού, της Αστυνομίας και του Λιμενικού στηρίζουν την Ελλάδα. Χρέος των υπόλοιπων Ελλήνων είναι να τους στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.