Με Μπουάτ διαψεύσθηκαν οι μπουκ

Είναι μια τρελή σεζόν η φετινή για την “Μπουάτ”. Όλοι το βλέπουν, να «βουλιάζει» από τις 29 Σεπτεμβρίου, όταν παρουσιάστηκε στο νυχτερινό κοινό της Πάτρας. Δεν σηκώνει αντίρρηση, είναι γεγονός, πραγματικότητα. Στην παρατήρηση που πρέπει να κάνει κανείς είναι ότι δεν το περίμεναν. Κάνει εντύπωση διότι σε μια τέτοια δύσκολη εποχή και αυτό να είναι σκαστό τρείς μέρες (Παρασκευή – Σάββατο & Κυριακή). Να το πάρετε ότι είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας. Και το μυστικό της ευτυχίας του είναι οι πολύ καλές φωνές. Και το μυστικό της επιτυχίας του είναι τα πολύ ψαγμένα τραγούδια. Και το μυστικό της επιτυχίας του είναι η έντιμη στάση προς τον πελάτη.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά φτάσαμε αποκριές. Και πολλά πάρτυ. Παντού. Γιατί; Επειδή είμαστε οι βασιλιάδες του καρναβαλιού. Επειδή θα μας επισκεφθούν από όλη την Ελλάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να δούμε πως θα το πάει η “Μπουάτ” :

ΤσικνοΠέμπτη με το σχήμα του. Αλλά από τις 19:00!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Όσο για το τριήμερο καρναβαλιού, μεταμφιέζεται σε DISCO ROOM, για τα αγαπημένα μας καρναβαλικά πάρτυ!

Αγ. Ανδρέου 88, Πάτρα, rsv: 694 4421616

Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎س س 3dayscarnival Mπovár DISCO ROM Τριήμερο καρναβαλιού η Μπουάτ μας μεταμφιέζεται σε DISCO ROOM για τα αγαπημένα μας καρναβαλικά πάρτυ! 15/16/17MARCH AGIOUANDREOU88.PARARSV644216 RSV: 694 4421616 AGIOU RA‎"‎
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.