Μπερτάκης, έχετε καταλάβει τι τρελό έχει κάνει και σε εποχή που όλα είναι στον αέρα;

Μιλάνε τα γεγονότα. Τίποτα άλλο. Και κανένας άλλος. Δηλαδή; Διανύουμε την πιο δύσκολη εποχή για την νύχτα, για την ημέρα, για τα πάντα, την ανθρωπότητα γενικότερα. Κι όμως ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Κώστας Μπερτάκης, είναι στα πιο υψηλά του ιστορικά. Δεν είναι μόνο ένα το παράδειγμα, είναι πολλά που το δείχνουν αυτό. Κι όλα ζηλευτά, τα ντύνεις με ηρωισμό και με καλοδουλεμένο πλάνο. Εννοείται και με το χρήμα. Αλλιώς δεν ξεφεύγεις από το φουκαραλήκι, παραμένεις ίδιος σε μέγεθος. Η νύχτα δεν γίνεται μέρα. Μην περιμένεις τα πρωταθλήματα και τις κούπες.

Επανέρχομαι στα παραδείγματα. Έχουμε και λέμε :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σαν σήμερα το θυμάμαι, 2 Ιουνίου ήταν, λίγο μετά το πέσιμο της αυλαίας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Σάκη Ρουβά. Αυτής της νυχτερινής παράστασης, που δεν έμοιαζε με καμιά άλλη, ήταν τόσο μπροστά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό της περσινής νυχτερινής Αθήνας. Τότε “χτύπησε” το tsipasblog. To Teatro το αγόρασε ο Μπερτάκης, και όπως θα το κάνει, θα πάθετε πλάκα και σοκ. Μέχρι και ξενοδοχείο σκέφτεται να φτιάξει μέσα.

Παρακάτω! Ο Μπερτάκης αναδείχθηκε νικητής του σίριαλ του καλοκαιριού, όπως το Τσίπας Μπλοκ το χαρακτήρισε. Η «Πύλη Αξιού», αυτό το ιστορικό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, δίπλα από το ξενοδοχείο Met, πέρασε στον πλήρη έλεγχο του. Λίγο, ελάχιστα λίγο μετά, έδωσε εντολή στους κατασκευαστές του : «Ολοκαίνουργιο κάντε το, σύγχρονο και μεγάλο». Εγιναν τα εγκαίνια στις 8 Σεπτεμβρίου, με το «βουνό» Νίκο Οικονομόπουλο. Και ήρθε το άλλο «βουνό», ο Κωνσταντίνος Αργυρός, να πάρει τη σκυτάλη του. Εντυπωσιακή ανακαίνιση της «Πύλης» ξανά.

Προχώρησε σε ίδια ενέργεια και στο «Vogue club», το άλλο μαγαζί του στη Θεσσαλονίκη, για τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Λένα Ζευγαρά. Και ως πολύ θετικά χαρακτηρίζονται τα έως τώρα μηνύματα.

Ήρθε και η σειρά του «Fantasia» της Παραλιακής, να αναβαθμιστεί θεαματικότατα, γιατί έχει τραγουδιστή που το δικαιολογεί στον υπερτάτο βαθμό. Ν.Ο!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.