Μπάσιμο “Φαινόμενου” και στη νύχτα της Αθήνας

Μπάσιμο «Φαινόμενου» και στη νύχτα της Αθήνας

Όπως αποδεικνύεται ο “Φαινόμενο”, κατά κόσμον Χρήστος Αναστασίου, στην Ελλάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα να μπλέξει και με μπίζνες, καθόλου ξένες στην μέχρι σήμερα επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Στη Γερμανία ασχολείται με πολλά πράγματα, έχει επιδόσεις καλές σε αρκετά επίπεδα.…Καμία έκπληξη που ανέλαβε τη διαχείριση γνωστού νυχτερινού κέντρου στον Πειραιά. Σε κάποια φάση ήρθε στην Πάτρα, ήθελε να εισχωρήσει επιχειρηματικά και στην νυχτερινή ζωή της αχαϊκής πρωτεύουσας, πριν από λίγο καιρό, αλλά το παζάρι δεν προχώρησε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σήμερα, μετά το Απλά Ελληνικά στη Νυρεμβέργη, το οποίο άνοιξε όχι για βγάλει, αλλά για να μην χαλάει τα λεφτά του αλλού, αφού είναι γνωστή η αδυναμία του στα «λουλούδια του πολέμου», ο πόντιος ομογενής επιχειρηματίας ανοίχτηκε και στην Αθηναϊκή νύχτα… Στο οποίο θα έχει συνεταίρους τον Στράτο Ραφαήλ και τον ήδη συνεργάτη του από την Γερμανία, Νικόλαο Κατσαρό.

Και είναι ανοικτός σε κάθε προτάσεις που τον κατακλύζουν από Έλληνες επιχειρηματίες, σε κάθε τομέα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.